Året som har gått...

2012 ? året Caroline ble voksen.

Selv om jeg har slutta med denne bloggingen, kan jeg ikke avslutte med et innlegg som heter ?Dritt?. Derfor vil jeg gjerne oppsummere 2012, som en verdig avslutning på 4 års blogging. Jeg må si jeg savner bittelitt å eksponere livet mitt for alle og enhver. Det å kunne gå tilbake i tid, og lese om hva jeg har gjort, sagt og tenkt er ganske interessant. Kanskje er det en ide å begynne å skrive dagbok i stedet? Nei, jeg tror mobilen har blitt min nye dagbok. Der lagrer jeg alt av bilder, sitater, huskelister osv. Livet mitt med andre ord.

Nå var det jo 2012 jeg skulle oppsummere da, ikke min bloggekarriere. Og 2012 startet med januar.  Året startet i Hemsedal, sammen med papsen. Jeg jobbet litt for han og bare nøyt de første dagene av 2012. Før jeg tok turen til Liverpool og bursdagsfeiring. Maro, Trond Erik og jeg skulle besøke Kristine, se Liverpool kamp fra The Kop, og feire bursdag. Det ble en innholdsrik og fuktig helg, med noen herlig opplevelser jeg aldri ville vært foruten.  Jeg oppdaget hockey, og alle de barske mannfolke der, selv om jeg egentlig skulle hjelpe Bonus med Oscar sin bursdag. Ikke lett å holde konsentrasjonen på kidsa når hockeygutta svirrer rundt?  og ja, det var vel januar.

Videre i februar kan jeg informere om at Liverpool vant carling-cup, og jeg var visst veldig sosial med turer til både Skien, Rundtom, Austad og Tempelseter. Mer var det vel ikke å si om februar. Mars derimot, var litt mer spennende. Jeg startet med noen dager alene på fjellet, komme litt til hektene igjen, før det bar over hele jorda, nesten, og til Australia og Wivian. Det var 16 dager med varme, sol, turisme, god mat og drikke, nye bekjentskaper og en helt utrolig reiseopplevelse. Jeg skal tilbake til dette landet, det er helt sikkert. Denne gangen var det bare Bondi og Sydney jeg fikk se litt av, neste gang vil jeg nok utforske mer av landet!

April = fjellets måned. Jeg bodde på fjellet disse ukene. Det var hyttetur med Hanne Lene og en hel gjeng fine jenter. Videre var det påske i Hemsedal. Lotte og jeg dro tidligere opp, før Christine og en liten gjeng kom opp siste del. Det var konserter, dansing på bordene, bading, afterski, og alt som hører med! Så?endelig? jeg fikk mitt eget krypinn. Det stod en liten hyggelig loftsleilighet ledig på Solbergmoen. Den passet meg perfekt, og etter litt oppussing ble den så god som ny, og som jeg trives! Jeg elsker denne leiligheten, så her blir jeg en stund.

Mai ble sparket i gang med et nydelig bryllup. Linn og Daniel giftet seg, kollektivet ble opprettet, mer oppussing, jammen ble oppdaget av trekløveret og 17 maifrokosten tok Iselin ansvar for i år. Hanne Lene skulle drikkes ut, og leiligheten ble innviet denne måneden. Så?til årets store happening: Frk Albjerk fikk jobb! 

Juni og juli, sommermånedene som bare flyr forbi. Postgirobygget, Vinni, Holmenokken, Holmsbu, Sverige, Tønsberg, bursdager, campingturer, båtturer, gåtur til stavern, bryllup, punkteringer, sol, reker og vin. Akkurat slik en sommer skal være!

August kom og gikk like fort som sommeren. Elvefestival med Robyn var høydepunktet, og jeg startet i ny jobb! Jeg storkoser meg i jobben, og ukene bare flyr forbi. Kida er som regel snille og kollegaene hjelper meg gjennom hverdagen.

September var en nydelig høstmåned, deilig vær og flotte farger i fjellet. Jeg tok meg tantene og gikk topptur på Haglebu og Charlotte tok jeg med til Bergen. Det ble en helg med mye regn og vin, nydelig selskap av flotte studievenner og et knippe turistbilder! 

Oktober og november går litt over i hverandre. Masse jobbing, møbelsnekring, hekling, Skienturer, Ylvis og Anne Kath show, Godset tok sølv, juleshopping i Liverpool og kamp. Så kom desember og snøen. Julemåneden, den som går fortest forbi. Juleverksted, julebakst, julefilmer og røkelse, familiehygge, julegaver, stress og hygge. Og vips? så var det 30 desember, og året er snart over.

Hvor blir tiden av? Hvert år sier jeg til meg selv: stopp opp, nyt tiden som er nå, se tilbake på minner, men ikke hig fremover. Tiden i dag får du aldri tilbake. Men jeg har fortsatt til gode å klare det. Det ligger alltid noe i fremtiden man higer etter, og lengter til. Hverdagene blir fort stressete og fylt opp til randen, da er det vanskelig og nyte øyeblikkene. Likevel skal det være et mål for 2013: nyte øyeblikkene! For øyeblikk tror jeg det blir mye av. Kurt Nilsen, The Killers og Rihanna er øyeblikk som står for tur ? tror detta blir bra jeg J

 

Godt nytt år, og takk for meg!

Én kommentar

Gry

30.12.2012 kl.16:41

Jeg kommer hvertfall til å savne bloggingen din veldig! :)

Skriv en ny kommentar

hits