Brulesque show?

Fredagkveld og vi er klare for a girls night out, med burlesque show, bobler og glade jenter.. Men nei.. Man må ha reservert bord!!! :( så der står vi, kledd for party! Flaks for oss er utelivet i sydney litt annerledes enn stripa på bragernes:p derfor ble det pizza på en gatesjappe, god drikke og herlig stemning på en brun engelsk lignende pub! Derfra dro vi til kings cross, noe som virkelig falt i smak for frk.albjerk! Mange forskjellige etasjer med ulike temaer, ulike type folk og en haug kjekkaser!!!! OMG - her må jeg jo finne drømmemannen?! Asså.. Alle er så relaxed her, i flippfloppere, 3dagers skjegg, surferkropper og solbrune! Vi snakker vel egentlig himmelen for oss single.. Men så er ikke jeg så stødig i engelsk, ei heller så frimodig, så jeg holder meg kun til tittingen - enn så lenge;)

Litt misfornøyd med det avlyste showet, men med mat på bordet smiler vi igjen:)

Denne latteren er da et resultat av en australier som lærer seg følgende norske strofe: kan jeg låne skoene dine? Og siden han spør så pent får han selvfølgelig prøve pumpsa til Wivs:) deretter danser han rundt i skoene og synger 'milkshake' sangen! Festlig mann:)

I dag er det fortsatt litt kjølig, men ikke så mye regn! Lunsjdaten i dag var på en veldig kul restaurant sammen med Diana, jannina og clarissa:) tre nydelige og innkluderende jenter, som jeg håper å se mer til! I tillegg hadde restauranten fantastisk ferskpresset juice:)

Og, for ikke å glemme den nye vennen vi fikk da vi var ute og gikk tidligere i dag... (!!!!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits