Hipp hipp

før jeg kommenterer at jeg har blitt et år eldre, vil jeg først starte med slutten på Liverpoolturen! Etter en legendarisk kampopplevelse, ble det tidlig senga på oss. etter å ha hoppa og skreket av full hals på The Park et par timer før kamp, og etter å ha stått og heiet gutta frem til seier på The Kop i 94 minutter, og etter å ha stått på en buss i sikkert en time, bare for å miste Marco for så å finne han igjen hjemme, var kropp og sjel klar for litt søvn. Dagen derpå derimot, startet med proseccofrokost, det var jo bursdagsfeiring for bursdagsbarna!

Det ble også tid til litt shopping, selvom det ikke ble de største innkjøpene, klarte jeg å svi av noen pund! Det er åpnet et Liverpool galleri rett ved Liverpool One, så der måtte vi innom. og giru så mye smarte mennesker som har vært innom klubben. mange inspirerende bilder og sitater!

her ser jeg nå at det mangler et bilde av mitt kjære reisefølge! for å gjøre det godt igjen, skal dere få et eget innlegg :)

den skikkelige feiringen satte i gang på La Tasca med vanvittig god mat og drikke. og et enda bedre selskap. makan for en gjeng.

ikke alle var like freshe og opplagte fredagmorgen, men da visste guttaboys hva som småtte til! (ikke alle var like enig i denne dagenderpåmedisinen!)

Lørdag etter jeg hadde kommet hjem, hadde jeg jo faktisk bursdag! og den ble feiret akkurat slik bursdager skal feires! for det første vant jo mine elskede gutter 5. runde i FA-cupen mot united - finere bursdagsgave får man faktisk ikke. og der var egentlig dagen min helt komplett. men om mulig, ble den enda bedre da jeg og monicha samlet de beste jentene til feiring på kvelden. 

Monicha fikk en hest, som mer enn gjerne ville dele drinken hennes! har du sett så fin jente a gitt :)

Søndag var det familiens dag. Middag og kaker hos bestemor. innom kom både tanter og fettere og bonus med unger :) føler egentlig jeg har feiret bursdag en halv uke, men det er det sikkert verdt! 

nå er hverdagen tilbake og jeg er snart på vei til skidag med de morsomste elevene - bare så innmari synd at kulda kom akkurat i dag... får kle godt på meg :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits