Travle dager

jaja. så ble desember en måned med stress, og lite kosetid da. men det får bare være :) siden sist har jeg vært i Liverpool. Jeg skulle besøke Kristine, og da passet det med et lite førjulsbesøk. Vi fikk shoppet flere julegaver, gått på mange fine cafeer, truffet de fine vennene våre i Liverpool, spist deilig mat og rett og slett koset oss! akkurat slik Liverpool skal være :) gleder meg allerede til neste tur, som jeg regner med blir til semifinalen mellom city og pool i januar :) fin måte å feire bursdag på da!Her er vi på Tabac og feirer Lucia dagen. Kakao med mashmallows og kaker er ikke helt det samme som lussekatter, men vi klarte likevel å lyse opp dagen og feire Lucia :)

selvfølgelig ble det en tur på La Tasca denne gang også, sammen med Linn, Daniel, Kristine, Ian og Robbie. Maten var nydelig som alltid, og Sangrian skuffet heller ikke :)

Da vi skulle dra, kom plutselig Kristine på at Steven måtte jo pyntes med nisselue, og han fortjente et God Jul kyss på kinnet :) Da er alle mann fornøyd!

Det har vært en del jobbing i det siste, og det bare fortsetter. så er ikke mye tid jeg har til å sette meg ned med pc, bilder, osv... men heldigvis har jeg så fine jobber. ta feks gårsdagen, da var jeg først på skolen med herlige unger! Skoledagene tilbragte vi på Drammen Museum, hvor vi lærte om jula i gamledager! veldig god stemning :) vi var også på englejakt og hadde den faste adventstunden! Det er så fantastisk å jobbe med disse flotte ungene. På kvelden var det nattevakt, og som vi kosa oss. Jeg kom meg aldri i seng, fordi vi pynta juletreet og skravla om all julekonfekten vi ville lage :) en veldig fin kveld, og da er det ikke så ille å gå på jobb likevel!

jeg fikk også besøkt tante og fetter en tur, og der skulle pepperkakehuset settes opp. Det er ikke bare bare å lime sammen et sett med smelta sukker, men jeg gjorde mitt beste! Fetter mente det så litt skeivt ut, og satte denne flaska ved siden av som en mulig forklaring på hvorfor ting ble som det ble :) uheldigvis hadde jeg 0 i promille, og kan dessverre ikke skylde på alkohylene når jeg snakker om det skeive taket :p

i dag er det mer Frost-jobbing, før det er julebord med de flotte akelandslagsjentene mine :) blir en stille og rolig kveld for min del, men finstasen skal på, og derfor er også neglene fikset! jeg ELSKER den nye glitter neglelakken fra OPI. makan til neglelakk skal man lete lenge etter! den er fantastisk.

Om bare en uke er det jul. hvert fall julaften. jeg må jobbe litt mer med julestemningen, men tenker den sikkert kommer snikende på onsdag etter julelunsj! Da har jeg endelig fri fra all jobb, og skal prøve å få med meg en julekonsert :) ser frem til den kommende uka, med noen hyggelige stunder på jobb, og andre fine ting med venner og familie :) Ønsker deg en strålende helg - og en god førjulsuke :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits