Bergen - igjen!


Hurra! da er jeg endelig tilbake til denne flotte vestlandsbyen. Det kriblet i kroppene i hele går, og da vi landet på Flesland og satte oss i bussen kunne jeg nesten ikke vente! jeg ble så glad da vi gikk av på Festplassen. selvom vi nesten blåste avgårde, og selvom det regnet og ikke snødde, så var jeg lykkelig :) har savnet byen så veldig, og nå er vi endelig her! vi fikk sett litt juletv på rommet før vi spiste en bedre middag på Egon. det var jo nesten helsefarlig å ferdes utenfor her, det er jo holka overalt - og ikke en gang strødd! men vi kom oss helskinna gjennom byen, og måtte varme oss inne på sjokoladebutikken ved Galleriet. I tillegg til sjokolade herfra, og julemarsipan, tok vi med oss mandariner og satte oss godt til rette i hotellsengen. på tv så vi Pippi som feiret jul og tok nok et steg mot den fulle julestemningen :)

i dag skal vi på Julehuset og Pepperkakebyen, og vi må smake på Bergens beste kakao :) i kveld blir det marsipanlaging på hotellrommet, så vi har mer enn nok å gjøre før toget går hjem i morgen formiddag! håper dere har det fint, og ikke bruker så mye energi på dette merkelige været vi har. vi får nemlig ikke gjort noe med det, hehe.. Riktig god helg til deg :)

2 kommentarer

Marianne

09.des.2011 kl.21:17

Hvor er bergens beste kakao? :) Nå er jeg skikkelig spent! Bor selv i Bergen, kom tilfeldigvis over bloggen din. Fin blogg!

Caroline

09.des.2011 kl.23:06

hei marianne!

så hyggelig :) jeg mener Bergens beste kakao er på Godt Brød ved Lille og Fotballpuben :) med mørk sjokolade da vel og merke! rett bak kommer kakaoen på den hyggelige sjokoladecafen ved ole bull scene:)

ha en fin helg!

Skriv en ny kommentar

hits