Endelig!

ja det er mange ting man kan si endelig for i dag! for det første har det endelig kommet snø. jeg ble så overlykkelig da jeg så snøen dalte ned og hadde dekket hele bilen min ute på gulskogen:) for en glede. og for en fryd å komme på jobb i dag og høre ungene hyle av glede over snøen. jeg praktisk talt elsker snøen. jaja, så er det litt kaldt og vått og litt idiotisk til tider, men hello. se hva den gjør med landet vårt :) elsk!

andre ting å si endelig for er at jeg endelig skal til Bergen i morgen. jeg skal jobbe videre med julestemningen ved å besøke pepperkakebyen og julebutikken på bryggen. håper jeg får sett noen av de fine folka jeg møtte når jeg bodde der også :) og jeg skal fortsette på julehandelen som jeg endelig har begynt på. begynner å se en ende nå. har bare litt småtteri igjen, og det er ofte noe av det vanskeligste. men. jeg finner nok ut av det :)

endelig har jeg begynt med julekortene også. har ikke skrevet på mange år. eller jeg har noen liggende osm er ferdig skrevet fra i fjor, men fikk jo aldri sendt de. derfor tar jeg på nytt en sjanse! har laget hjemmelagde kort i år, og har planer om å skrive dep å flyet til bergen i morgen, for så å poste de fra Bergen. så lur du er Caroline. 

og så. jeg vet ikke om jeg skal si endelig. men det er veldig mye som skjer, og veldig lite tid til sånne hyggelige og avslappende ting. da er jeg egentlig veldig glad for at jeg har en så hyggelig jobb som det jeg har. både i klesbutikken hvor julestemningen sitger i takt med alle gavene jeg pakker inn, og på skolen hvor jeg hver dag smiler fra øret til øret av de flotte ungene som stråler av jul og glede. tenk så heldig jeg er som kan jobbe med så fine mennesker på begge jobbene mine :) og flaks er det, når kalenderen er full fremover.

torsdag til lørdag: Bergen, egentlig bare kos og hygge :)

lørdag: innflyttingsfest og bursdag

søndag: jul i skogen, kino og flyr til Liverpool

søndag til onsdag: bare julehygge i Liverpool

torsdag: jobbe på skolen på dagen, kurs på kvelden

fredag: jobbe på skolen på dagen, hvilende nattevakt 

lørdag: jobbe på Frost, julebord med akelandslaget

søndag: jobbe på Frost, hvilende nattevakt

mandag 19 desember - S.O.V.E!!!!

 

så ja. hvis dere ikke får noen oppdateringer på en stund så er ikke det så rart :) men jeg nyter det!

dagens julelåt er også fra mamas garden - i den kalde vinter (men finner den ingen sted :( )

i den kalde vinter, jorden ble som jern

vannet ble som stein, og vinden grå i trær

og det snødde, snødde ned

snø - uendelig

i den kalde vinter, i en annen tid

jeg som eier lite, hva skal jeg gi han?

hvis jeg var en gjeter, skulle han fått et lam

hvis jeg var en vis mann, hadde jeg nok svart

han skal få mitt hjerte, det er det jeg har!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits