2. søndag i advent!

Etter et kjempe hyggelig julebord, med noen av de fineste jentene i går, er det duket for en rolig dag i dag. I går stod jeg for maten og varmen, mens jentene stilte med flott selskap, og ikke minst pent pyntet! Det var veldig hyggelig å se alle igjen, det er alt for lenge siden vi har vært samlet. Det ble en liten tur ut også, men etter å ha styra med maten hele dagen var jeg veldig sliten og tok tidlig kvelden. Dermed var formen tipp topp i dag da jeg våknet. Etter litt ryddings og en god luftetur langs vannet med hunden, var det på tide med god søndagsfrokost, tente lys og julemusikk. Kjenner julestemningen stiger litt og litt for hver dag - og jeg nyter det! Vi har allerede bakt pepperkaker og jeg har pakket inn en god del julegaver - jeg er hvert fall i rute :)

Heldig som jeg er, har jeg en fantastisk mamma som fortsatt lager pakkekalender til meg:) Tilbake har hun fått en strømpe på døra si, som støtt og stadig fylles med smågaver! Det er ikke bare bare å kjøpe smågaver til en voksen unge som meg, men jeg synes mamma klarer seg fint! og det er tydelig hun kjenner meg godt, for jeg har fått blingbling neglelakk, ROSA matboks og en flott te-kopp :) Tusen takk, søteste mamman!

Tenn lys ! 

Et lys skal brenne for denne lille jord.

Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.

Må alle dele håpet så gode ting kan skje.

Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det.

 

 

Tenn lys !

To lys skal skinne for kjærlighet og tro,

for dem som viser omsorg og alltid bygger bro.

Må fanger få sin frihet og flyktninger et hjem.

Tenn lys for dem som gråter og dem som trøster dem.

Én kommentar

livinginliverpool

04.des.2011 kl.18:52

Jeg er ganske så i julestemning selv, har til og med pyntet juletreet i leiligheten i dag! Emmi reiser til Finland allerede på onsdag, så vi må jo nyte førjulen mens vi fortsatt er samlet alle tre også! Gleder meg til å se deg og bake lussekatter!!!<3

Skriv en ny kommentar

hits