Ønskeliste :)

Da jeg har familie og venner rundt omkring i landet, har jeg tidligere funnet ut at det er veldig kjekt å legge ut ønskelista mi her på bloggen. Den er det lett for alle å finne og lese :) Derfor kommer mine ønsker for jula her :)

Aller første må jeg si at jeg elsker alt som er hjemmelaget. For noen år siden fikk jeg en kopp som Amalie hadde tegnet på og jeg ELSKER den. Jeg har og fått en fotobok som Tonje har laget for HÅND - cred! Så om du er ungen eller voksen, så elsker jeg  alt som er hjemmelaget!

Ellers ønsker jeg meg sykkel, (hybrid, liten og lett, til hverdagssykling, ikke terreng :) )

Pulsklokke som er feminin, helst rosa :p og som fungerer godt til en hverdagsmorsjonist, som meg..

Sånn termokopp som man kan ha med i bilen, som er til varm drikke er veldig etterlengtet. Har sett de på Starbucks og Kremmerhuset :)

Rensevannet og skummet fra Clinique er snart tomt, og der bruker jeg 2er serien. De har og en skrubb jeg veldig gjerne ønsker meg.

Ellers er jeg glag i klær og smykker, alt fra innerst til ytterst. i tillegg trenger jeg masse treningstøy, både sports bh, løpebukse og jeg ønsker meg veldig en sånn tynn og lett løpejakke. Nye løpesko står og høyt på lista.

DVD bokser med sesonger av diverse serier og andre fine filmer. Og diverse bøker, spesielt Liverpoolhjerter :)

Brettspill og festiligheter av ymse slag

Abonnement på jenteblader, Shape Up, Woman osv...

Ullundertøy, helt enkelt vanlig topp og underdel. I tillegg en litt tykkere Ullvang høyhalset, og en skikkelig tykk høyhalset.

Tekopper og god, spesiell te er alltid en slager!

Dessuten samler jeg på Rosendahl, og vet jeg mangler serveringsfat, bestikk, dessertskåler, hvite middagstallerkner, hvite krus, øl glass, vin glass...

Til slutt elsker jeg hudpleie, spa og sånt stasj... Body Shop feks, har masse digge ting :)

Det var noen ideer hvert fall.. og helt til slutt... jeg har alltid ønsket meg en egen Marc Jacobs veske <3 har lagt disse to til ønskelista mi i år, tilfelle julenissen finnes og synes jeg har vært veldig snill i år :)

Preppy leather Hobo brown og classic Q hiller black in my heart!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits