Nok en gang

Liverpool. enda en gang. denne gangen uten hensikter om å se fotball. uten å søke jobb, finne leilighet. rett og slett bare for kos og shopping. denne gangen skulle mathilde få være med og oppleve denne byens sjarm og himmelske shopping. Mathilde har beskrevet turen veldig fint på sin blogg! men dere skal få en veldig kort oppdatering av meg. 

vi kom ned, spiste lunsj på Starbucks og shoppa! spiste deilig middag og la oss før klokka var ti! neste dag var det frokost, shopping, lunsj, shopping, middag, kino, sove. hehe. siste dag var frokost, utsjekking, shopping og hjemreise! kort fortalt! vanskelig å skrive ned alt fra Liverpool, for det er alltid så hyggelig å være der. alt fra menneskene, atmosfæren, shoppingmulighetene, maten, og så videre... men bilder sier jo ofte mye. derfor kommer det et stort bilderas, for de som orker å gå gjennom det:) har også lagt ved en del av mine catch, bare for å vise hvor gode muligheter det her i Liverpools gater :)

Etter 3 timer på Primark var jeg veldig sliten, tror Mathilde var sliten og, men hun var veldig fornøyd!


Starbucks måtte vi innom en gang om dagen, og han bak kassa huska meg igjen fra sist jeg var der, og lurte på hvordan hverdagen min tilbake i Norge var, hehe.. da følte jeg meg hjemme :)

Mathilde er en veldig god fotograf, og har tatt noen fine stemingsbilder fra Albert Doc, og på toppen av Liverpool One!
Julemuffin på flyplassen mens vi venter!


enda flere poser fra Primark, og flere skulle det bli...vi var også på kino og så Twilight, men uten tekst... hummmm...gikk nok glipp av noen poeng, men skjønte helheten og var veldig fornøyd :)

 

så noen av tingene jeg tok med meg hjem. det er enda et par ting jeg ikke har tatt med, men er meget fornøyd med fangsten :)Rosa ting som jeg aldri får nok av! :)

det er fortsatt mye jeg skulle tatt med hjem, både til meg selv og julegaver. derfor tar jeg en juletur ned til Kristine i midten av desember - kan nesten ikke vente!!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits