Husmoremne nr. 1 - BARE skryt!


ja det er meg det! husmoremne asså. jeg er så huslig. helt uten å overdrive! vet du hvorfor? Baker Hansen har en egen musliblanding, som jeg er skikkelig fan av. jeg elsker den overalt. spesielt sammen med yoghurt. problemet med denne er at den er dyr. skikkelig dyr. derfor ville jeg prøve å lage den selv, og det da uten oppskrift! jeg så bare hva som var inni den av korn ol, så blandet jeg det med litt eplejuice og honning og stekte det. og vettu hva? den smaker helt likt! til og med tante nina sa at den makte godt! så klapp klapp :)


endelig er det jo fredag, og dette skal nytes hos tante og bestemor. tante har laget fiskegryte, bestemor har rødvin og jeg bidrar med mitt nærvær! veldig deilig start på helgen - håper resten av helgen blir like bra!

jeg må også skryte av en ting til. nemlig treningen. jeg har faktisk lyst til å trene hver dag..nesten... jeg står på tredemølla, musikken dunker i øra og plutselig kjenner jeg at jeg nyter å løpe der. jeg tar meg selv i å få gåsehud der jeg løper. det er bra det :) dessuten er jeg blitt introdusert for kinesis og bootcamp, så bare vent til beachsesongen 2012 - det blir mitt år :p
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits