Jeg ønsker...og ønsker....og ønsker...

nå er det lenge siden jeg har hatt litt klær og inspirasjon her på bloggen, og det er kanskje på tide å poste noe! jeg har vel egentlig fortrengt min egen trang etter noe klær og derfor ikke fristet med selv med inspirasjon. jeg driver nemlig å sparer til jeg skal på shopping tur til Liverpool, i midten av november. derfor skal jeg ikke shoppe noe klær nå, bare jobbe og spare så jeg virkelig kan kose meg i mitt eget shoppingmekka. i tillegg gleder jeg meg veldig til å vise det til Mathilde :) som forresten har egen blogg: www.mathildejo.blogg.no 

først noen forslag til vinterantrekk, og en veske og klokke jeg veldig gjerne skulle hatt fingrene mine i...

drøm

 

i tillegg til hverdagsjakker trenger jeg en jakke jeg kan bruke utenpå kjoler og lignende i vinter, derfor har jeg tatt med denne plansjen. 

topshop

 

de fleste som har fulgt denne bloggen vet også at jeg simpelthen ELSKER RiverIsland, og derfor har jeg satt sammen et antrekk som jeg skal se om jeg finner når jeg er der borte, neste gang :)

 

River Island

 

til slutt - den store godbiten: Julebordsesongantrekk! jeg elsker alt som glitrer, gull og sølv og bling! hadde jeg hatt penger, kropp og ferdigheter til å gå på høye sko, så hadde jeg VIRKELIG gått til anskaffelse av disse antrekkene. da vet jeg hvertfall om en som hadde tatt opp glitterkampen med juletreet i år :)

Julebord

typisk at det blir noe galt nå da - at bildene ikke blir midtstilt...men... ideene, tankene og ønskene bak bildene kommer jo likevel frem!

:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits