TGiF

Endelig kom fredagen! Etter en uke med masse jobb og flytting har nå roa endelig senka seg:) helga skal tilbringes på hytta med fine Iselin! Planen er å komme seg opp på høgevarde i morra og grille litt:) snøen ligger fint her oppe og varmegradene er ikke helt tilstedeværende... Men det gjør ikke noe! Vi har gode klær, peis og godt selskap:)

Tidligere i uka har jeg flytta litt mer! På mandag skulle jeg ta med senga mi, kommoden osv.. Dette trodde jeg vi fikk plass til i en bil - det fikk vi IKKE! hva gjør man da? Låner henger! For første gang i mitt liv kjørte jeg med noe annet enn blikkbokser bak på bilen:) var veldig stolt, fordi jeg var så flink! Rygga tom!!!! WOW

Nå venter noen gode timer under dyna, før en dag ute i fjellet venter! Forresten fikk jeg en ny app av charlotte på søndag; se så fine bildene blir!!

Riktig god helg folkens! Nyt helga, og ikke glem det store fotballoppgjøret i morra:) selv er jeg så sykt nervøs for resultatet... Har så mange elever, kollegaer og venner som virkelig vil gi meg inn hvis vi taper :/ men - som alltid har jeg trua!

Walk on - og god helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits