If you ask me...

etter mye frem og tilbake. etter et tankekaos uten like. etter mye flytting av bager og andre saker. etter mye og så mangt, er jeg endelig hjemme i Norge. har forsåvidt vært her en god stund nå. og det er mye som har skjedd og som skjer i disse dager. alt for mye spør du meg. men if you ask me how Im doing, I would say Im doing fine!

jobb. har ingenting fast enda. likevel blir mange av hverdagene fylt opp med fantastiske elever, blide og vennlige kunder og en hel haug flotte kollegaer. jeg jobber foreløpig litt her og litt der. jeg gir det frem til jul, så tar jeg en evaluering da. det samme med bosted. jeg prøver meg litt til hos mamma, og er vi fremdeles venner når jula kommer så blir jeg nok der til jeg finner mitt eget. og hvis jeg får lov da vel og merke :) kan også få låne en seng litt her og der, og det er jeg kjempe glad for. er så glad for å ha så fantastiske venner og familie som stiller opp. man trenger det. spesielt nå. for det er slitsomt. hussalg. flytting. usikkerheten. forandringer. og ikke minst det å bo i esker og ikke klare å slå seg til ro noe sted. men. i stedet for å sette meg ned og kjenne etter om jeg er sliten, og det er kaos og så videre, så fyller jeg hverdagen opp til randen! det er faktisk veldig deilig. 

for. i tillegg til jobben så har jeg fått dilla på treninga igjen. jess. endelig kom ånden over meg! jeg er back on track på moov. det som er veldig festlig der, er at jeg prøver så mye. det er ikke bare intervaller, eller bare spinning. neida, jeg prøver litt av hvert. feks har jeg denne uka jogga, løpt intervaller, gått turer, vært på styrke timer, trent egen styrke og danset zumba! må innrømme at dette ikke er værst, hvert fall ikke når vi tenker at det bare er onsdag i dag! hehe..

ellers. jeg prøver ut mine ferdigheter som husmor. det ble ikke så ille resultat faktisk. synes det er viktig å understreke at det smakte veldig godt, særlig nå, før du skal få se bilder. fordi. bildene kan være en smule misvisende!? det ser jo rett og slett ut som en dårlig lapskaus!og ja. på en av de mange gåturene mine så var dette en av utsiktene.

og her var vi på gåtur, og stoppa innom for å hilse på bestefar! Shakira legger seg alltid til rette ved plassen hans. akkurat slik hun la seg til rette ved føttene hans :)

nå har jeg lissom kommet over bloggpausen igjen, og håper inspirasjonen og lysta skal komme litt oftere enn annenhver måned. tida blir det litt verre å trylle med kanskje, men...skal se hva jeg får til! i mellomtida; nyt høsten. nyt lufta, sola, luktene og hverandre. i tillegg kan dere nyte denne deilige høstlåta!!! peace put, people!

 

2 kommentarer

Anette Paulsen

29.sep.2011 kl.09:19

Det syltetøyet så meget godt ut tenk! Akkurat som et syltetøy skal se ut:)

Vinglis:)

06.okt.2011 kl.22:01

Jeg har litt smådilla på den sangen om dagen:)

Skriv en ny kommentar

hits