Some people say I'm a dreamer


Nederlag! Eller ikke. Jeg føler meg letta. Jeg er glad for å ha tatt en beslutning, og jeg er veldig tilfreds med den. Selv om den dårlige følelsen om at jeg ikke har klart det jeg ville, jeg ga opp for tidlig, osv kommer innom støtt og stadig. Når jeg kommer hjem vet jeg om venner og familie som venter! Glede! Men.. det er en jeg har litt dårlig samvittighet for. Kristine. Vi var to som dro over med en drøm, så drar en hjem. Likevel, jeg kan ikke la det bestemme, og jeg kan ikke overse mine egne følelser for å glede noen andre! I denne situasjonen må jeg tenke på meg selv. Heldigvis har Kristine fått jobb, et par venner, og jeg kjenner Kristine; dette er noe hun mestrer like godt uten meg. Hun er erfaren, står på egne bein, har tæl, vilje og ikke minst en drøm. Jeg er så stolt av å ha en så bra venninne. Hun er en sjelden diamant. Med et vakkert hjerte. Hun har støtta meg og hjulpet meg gjennom denne beslutningen, og gjort en himla bra jobb:) I love you!

3 kommentarer

Guro

07.sep.2011 kl.18:40

Det kommer alltids nye muligheter og drømmer vettu Carolinemor<3 Lykke til! :)

Kristine

07.sep.2011 kl.18:43

Vel, så tøff er jeg nok ikke - gråter bak solbriller og har vært skikkelig moody i to dager.... Men jeg er stolt av deg for at du prøvde. Så får vi se hvor lang tid det tar før jeg også kommer hjem. Love you <3

Cathrine

11.sep.2011 kl.10:15

Hei Caroline:)

Nå har jeg med spenning fulgt med på bloggen din, grønn av misunnelse;) Og du, her er ingen nederlag. Du tok sjansen og dro til det store utland, det er jo en seier i seg selv!! Tenk så mange andre som har lyst, men- et eller annet... Og jeg tipper at om du ikke hadde reist hadde du ofte gått rundt hjemme og tenkt på det. Du fulgte drømmen, det er rått!!

Nei til nederlag! :)

Skriv en ny kommentar

hits