From Liverpool with love!

Da er vi endelig på nett igjen. siden onsdag har vi bodd på et glimrende hotell/leilighet, og der var det ikke nett. siden kristine har hatt bursdag, har Iselin og Marianne kommet for å feire sammen med oss:) de troppet opp på onsdag, og siden har det gått i cava, andre bobler, kjoler, fiksing av negler, hår, sminke, hoola hoops, og ballonger! de siste dagene har vært en ren ferie for min del, mens kristine, som har fått jobb, har hatt noen vakter! jeg tror hun trives, det virker hvert fall sånn :) selv skal jeg i et møte med en bar på onsdag, og innom jobben til Kristine på tirsdag, og ellers gå på intens jobbsøk de siste dagene. fredag reiser jeg hjem igjen til Drammen, og først da blir avgjørelsen gjort. på om jeg blir eller om jeg flytter hjem igjen. skummelt. Kristine er veldig flink på å oppdatere bloggen sin, så les den på www.livinginliverpool.blogg.no

jeg slenger bare med masse bilder, så kan dere nyte dem og se hvor flott vi har det her i Liverpool :) men jeg må også si.. i miss drammen, og alt som er i den fine byen!!!

veldig morsomt med selvscanning og selvbetjening på Tescoene rundt omkring i liverpool :)

endelig vårt eget kjøkken, med rene kjeler!bursdagslunsj på carra, med cava i glasset!nok et bursdagsbildet, oppladning før bursdagsmiddag på la tasca...

formen begynner å komme seg, og jeg blir mer og mer imponert over iselins donutoppsetting!

bursdagsjenta vår!! tidlig, tidlig, TIDLIG torsdagsmorgen :)


en av de mange statuene her i byen, og denne lever da altså ikke! ikke engang hvis du gir han penger, Iselin!

en av middagene på det gamle hostellet, ikke mye å skryte av, men hvitløksbaguettene svikter aldri!vårt paradis! egne soverom, bad og kjøkken!nytt spill på iphonen, MILK COW! utrolig ekkelt spill!!!


nå er det tacotime her på hostellet. har litt rester igjen. og vi må komme oss vekk fra denne tvstua, tidenes mest creapy mann sitter her og stirrer, stønner og ler på en veldig unormal måte! da er mat og film på senga et bedre alternativ :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits