Fairytales

første dagen i ny by er over. den har vært innholdsrik, litt nervepirrende, mye kaffe og en og annen matbit. vi startet med en hyggelig frokost, før vi kledde på oss og tok dagens første kaffe. planen var å peppe opp kristine til henens andregangsintervju, selvom det ikke ser ut som hun trenger det:)

men...en time før kom meldingen om at møtet ble utsatt til i morgen. hva skulle vi da gjøre? jeg hadde noen småting jeg måtte shoppe (det er helt livsnødvendige ting asså, som undertøy, shampoo og sånt..helt sant pappa!). i tillegg var jeg innom en del butikker på LiverpoolOne, men alle hadde full staff :( da det var lunsj fant vi en kjempesøt internettcafe, med superbillig lunsj. derfor unnet vi oss å spise lunsj ute i dag, mens middagen har vi tatt her hjemme. 

avtalen vi hadde på Liffeys og Barcelona Bar gikk i vasken, mannen dukka ikke opp :( i stedet fikset vi overnatting for de neste to ukene. først noen dager på hotell, mens vi har besøk, så noen netter på et annet hostell, som virket mye hyggeligere :)

så må jeg bare vise dere min fine råååsa macholder, mitt fine råååsa passholder, og alle de fine rååååsa lip glossene mine :)

også er det festival her i byen - dvs mye mennesker. asså. drøyt. mye. derav mye politifolk med rare hatter også :p 

nå ligger jeg med kosemusikken på øra, oppdatere litt og kjenner jeg er klar for en film før jeg tar fatt på drømmene!

"Det er utrolig mange muligheter i et eventyr, og fordi det er et eventyr, kan altså alt gå an. Det er bare vår egen fantasi som setter grenser. Akkurat som i vikeligheten." Gudrun Vinsrygg


Én kommentar

freelikeme

29.aug.2011 kl.22:07

super blogg du har, stå på videre!

Skriv en ny kommentar

hits