Good morning

now that I am in England, i thought it would be funny to write all my blogpost in english... eller ikke. etter en noe hektisk uke, er jeg endelig på plass. hele uken har bestått i pakking og hyggelige familie- og vennemiddager. fredag toppet det seg med båttur til Holmsbu i regnværet og Hodejegerne på kino. glimrende mann. både nesbø og hennie. glimrende selskap etter kinoen også. lørdagen ble enda bedre med tre poeng på Goggen, fine mennesker og en og annen hadetklem :) takk til alle som stakk hodet innom! avreise i går gikk veldig fint. ingen triste miner, bare spente og fornøyde. ankomsten trenger forresten et eget avsnitt.

jeg må begynne på starten. og den var i dette tilfelle på lørdag. Linn ville intervju meg og Kristine i forbindelse med noe videreutdanning greier. i dette intervjuet kommer det frem at vi har faktisk ikke booket noe sted å bo for den kommende uka. oi. kontrollbehovsbarometeret til frk albjerk blinker rødt på rødt på rødt. først nå forstår jeg virkeligheten av å bo på hostell. jeg blir fortalt at vi skal sove på sovesaler. må ha hengelås på bagen og dele dusj, kjøkken, osv. angstanfall sa du? oh yes!!! gleden stod ikke akkurat i taket. derfor var jeg veldig usikker på hva som ventet meg da jeg kom hit. mitt første møte med hattels hostell var følgende: da jeg stiger ut av taxien ser jeg et bygg, ganske likt huset til onkelen til kiden i Alene Hjemme. litt sjarmerende, og litt skummelt. utenfor sitter en eldre herremann, med pilsen godt plassert ved siden av seg. fingrene var farget etter mange års usunne vaner. han hjelper meg inn med bagen. (for jeg har faktisk med meg 40 kg bagasje!). jaja. så gikk det fint! videre innover møter vi unge mennesker, som du SER ikke er så nøye på ting. og noen er typiske bagpackere. men joda. en smule sjarmerende. rommet er bittelite. kanskje på størrelse med tvrommet mitt i gamlehuset. her er det to køyesenger, omtrent oppå hverandre. der sover en voksen mann. foreldre på andre siden av gangen. og en ung jente, som synes vi var rare som la oss så tidlig... bagene ligger godt plassert under sengene med hengelås, og doen sikres med god, gammeldags sidelås. senga er ok minus. frokosten blir servert i en kjeller, lite, men godt utvalg. hehe. tross alt dette. så er jeg ikke negativ! jeg sov kjempe godt, jeg blir mett, jeg har tak over hodet, og jeg er jo på starten av mitt livs eventyr! så jeg sutrere ikke. klager ikke. bare smiler, for det meste :)

jeg føler meg veldig trygg her med Kristine. hun er klippen min her nede. i tillegg til å ha p4 på øret, og vgnett på macen, så er hun min link til Norge, og det er godt :)

i dag skal vi gjøre litt praktiske ting. som å skaffe meg norsk nummer. gå på et par jobbavtaler, og kanskje smyge inn en starbucks kaffe! 

livet er ganske ålreit her i Liverpool:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits