avreise

det er i morra. jeg flytter visst i morra. det er litt rart. tida har gått så fort. huset skal selges. der er det tomt for carolineting. masse er kastet, noe er lagret. de beste minnene er bevart innerst inni meg. så det er ikke farlig. eller trist. men litt rart blir det jo. men mamma har fått ny og fin leilighet. gleder meg til å sette mitt preg på den. men når det blir, det er uvisst. jeg flytter jo. i morra. til et annet land?! hva var det egentlig som fikk meg til å gjøre dette? jeg tror ikke jeg forstår det. likevel. det skjer. jeg flytter. i første omgang blir det for to uker. hehe. wow. kjempeflytting. men jobb og leilighet er ikke i boks. det er visst ufattelig vanskelig. føler det ikke er mer jeg kan gjøre. annet enn å troppe opp i egen person og selge meg for det jeg er verdt på kontorer rundt omkring i liverpool city. men sånt koster penger. så. jeg gir det to uker. da skal jeg dessuten hjem i dåp. så jeg får ta en ny vurdering da! skuffelsen blir stor. men man må være realistisk, som kristine sier. likevel. jeg skal nyte liverpool-livet to uker nå. og ta det derfra. jeg har ting å komme hjem til. så det er ingen fare. bare en utrolig skuffelse. følelse av å ha mislyktes. den tid den sorg. 

da vet dere hvordan ståa er. bilder og oppdatering fra moods visning og matopplevelser fra Lom kommer i løpet av de neste ukene. jeg har sikkert en time eller to til overs!

Take care, kjære dere. 

You'll never walk alone <3

2 kommentarer

Vingle:)

27.aug.2011 kl.15:28

Mye kan skje på to uker vettu! Uansett vil jeg ikke si at du misslykkes om du ikke får flyttet.. Tenk de to ukene med herlig minner du sitter igjen med=) <3

Gry

27.aug.2011 kl.20:17

Masse lykke til med jobbsøking og leilighetsleiting! Håper det går som dere vil! :) Ellers så sitter dere nok uansett igjen med en del minner ja! God tur! :) Gleder meg til bloggoppdateringer!

Skriv en ny kommentar

hits