Ut på tur...

aldri sur! sier ordtaket, og det tror jeg stemmer :) sjelden er jeg så fornøyd som når jeg skal på tur. og denne gangen med Ahlsell, papsen og bonus, og mange andre rørleggerfolk. vi skal nemlig på smøretur til Lom og Brimiland. eller. vi er da. og nå skal du høre hvordan vi kom oss hit, og hvordan første kvelden var.

vi startet nemlig fra Drammen og Ahlsell, ved tre tida. vi skulle nemlig buss.

ca fem timer hadde vi beregnet. det vi ikke tenkte på var den stakkars bussjåføren. han har nemlig noe som heter hviletid. derfor tok det en evighet. i tillegg kjørte han verdens mest kronglete vei opp til Lom. men. med god mat og drikke, pluss quiz (som vi forøvrig vant) så kom vi oss hele opp.

men da var klokka nærmere ti. vi var heldigvis veldig klare for mer mat, og inne på Fosseholmen hotell, (som jeg tror det heter her) var det pent dekket til hele gjengen. glemte å ta bilde av maten, (men tro meg, det skal jeg ikke glemme i dag). men du skal få menyen likevel.

forrett 1. små biter av røkt laks, tror jeg, men noe grønt, reddik, creme fraise, rogn og sennepssaus.forrett 2. et lite stykke kveite i blåskjell saus, med rotgrønnsaker.

hovedrett. reinsdyrbiff, viltsaus, tyttebærmarinert pære og poteter.

dessert. creme brulee, solbærsorbet og skogsbær coulis.

O M G ! og det skal visst bare være starten. gjett om jeg gleder meg til resten av turen, dvs denne dagen :) nå busser vi opp til Brimiland, og fire retters lunsj med Brimi, ekstremsportsaktiviteter og fire retters middag er det som venter! gleder meg til å komme trillende hjem til Erik og Kriss i morra. tror de gifteplanene forsvant for et par middager og rødvinsflasker siden!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits