good to be back!

men slitsomt. for det er det den siste uka har vært. jeg har nemlig gjort comeback i utelivsbransjen. denne gangen litt nærmere brygga, nemlig skutebrygga. planen er å fly ute og rydde, servere og gi dere vakre mennesker noe gult og kaldt i glasset! jeg begynte der på tirsdag, før jeg fortsatte på onsdag. torsdag var jeg frivillig på holmenokken i et tappetårn der, og for en suksess det ble. i år igjen! fortsatte lange, slitsomme, men veldig lærerike og hyggelige dager på skutebrygga på torsdag, fredag, lørdag og søndag. lite sosialt tenker du sikkert? men neida. jeg tar meg tid til litt sosialiteter også. feks dro jeg på Glass med Christine og Charlotte etter feiringen på Holmenokken. jeg var på hyggelig vinkveld med påfølgende bytur med AnneKari, Charlotte og Anette på fredag, før jeg avsluttet det hele med å feire Foss på lørdag. selvom det blir lite søvn og mye moro, er det tidlig opp og jobbe hele dagen. det er slik det blir penger av. men dagene går litt i surr. alt flyter lissom litt. men jeg liker litt action :)


i går var jeg igjen på Marienlyst. for andre gang i år. sola skinte. soloen smakte fortryllende og alt var fryd og gammen. men så blåste dommefløyta og kampen startet. det var litt trist syn. så ut som alle, inkludert dommerne hadde fått solstikk. må ærlig innrømme at jeg var mer opptatt av å speide etter hunks og rekonstruere de siste dagers hendelser. men. så var det 5 minutter igjen og kampen ble spennende! det var vanvittig deilig å dra derfra, og ta med seg masse poeng :) det er sånn det skal være på Gamle gress! enda bedre ble det med deilig mat og kake på Pigen, sammen med verdens beste lotte!


selvom det går mot en jobbefri helg, skjer det litt av hvert. kosekveld med jentene og reunion med den flotte idrettsklassen fra videregående :) ser frem mot en hyggelig helg, selvom det bare er søndag i dag! viktig å se fremover, hehe... samtidig må vi huske på å gjøre som kolibirien. den eneste fuglen som kan stp stille i luften. skal ikke skyrte av at jeg kan "fly" stille i lufta, men jeg kan nyte tiden som er nu og ikke hige så innmari mye fremover - selvom det er fristende :)


have a nice week folkens - og for dere stakkarer som møter på meg en sen kveld på byen, ikke bli forskrekka hvis jeg ikke lengre prater norsk. jeg driver nemlig å øver meg på å snakke engelsk, og det gjerne halv fire om natten. til alle potetselgere og taximenns store skrekk. eneste som jeg tror liker min øvelse er Dennis with the ransel!

EDIT! HADDE LAGT UT MASSE FINE BILDER, MEN TRUR DU IKKE DEM BLEI BORTE NÅR JEG PUBLISERTE A??? SÅ, KLAR DERE UTEN BILDER :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits