London Baby!

Så var det tid for London! Det hele startet halv seks lørdag morgen, da gikk Sørensen Taxi fra Drammen til Gardermoen. Herfra fløy vi rett til London, og etter en liten togtur var vi i Soho, området vi skulle bo. Vi fikk ikke rommene før noen timer senere, så vi tittet litt rundt, tok en matbit og stoppet ved en liten søt fortatusrestaurant for noen glass vin! ahhh... himmel..og det etter bare noen timer på reisefot!
da vi endelig fikk rommene ble vi helt i ekstase! Jarl og Arne sitt rom hadde hemmelige rom inne i veggen, og de hadde en kronestol til DO! Wivs og jeg hadde en herlig himmelseng og badekar! Hotellet var helt fantastisk, og de serverte til og med frokost på senga. Som vi koste oss :) den første dagen gjorde vi oss litt kjent før vi spise en fancy middag på en flott restaurant litt oppe i lufta. siden vi var så slitne ble det tidlig kvelden på oss alle mann. På søndag skulle vi tidlig opp, for da skulle vi på et stort marked, og her var det mye eyecandy for alle mann! det var hundretalls av boder med smykker, klær, mat, frukt, vesker...ALT du kan tenke deg! selvfølgelig klarte vi å slå i hjel noen timer her før vi spiste litt lunsj var en tur på Harrods...tror jeg?
Wivs og jeg var litt slitne, all denne shoppingen tar på vettu, så vi dro litt tidligere hjem! flaks at vi overlevde, for mannen som kjørte oss hjem kjørte værre en værst! begge satt med tårer i øynene og var kjempe redde! Da gutta kom hjem hadde de med tidenes overraskelse - nemlig dougnuts fra Harrods. herregud, det må være det beste jeg har spist i hele mitt liv! Wivian og ble en smule ivrig...hehe... mandagen var gutta og jeg på sightseeing, og fytterakkern som jeg kosa meg! jeg var kongelig der jeg stod på Buckingham palace, jeg gifta meg på Westminister Abbey, lekte SATC på BigBen, og kjørte røde busser med to etasjer :) jeg hadde en fantastisk dag, og det hele ble avsluttet med We will rock you musikalen og hyggelig dansemiddag! selvom magen ikke spilte på samme lag som meg denne dagen, hadde jeg en fantastisk dag med masse minner!Tusen takk til det fantastiske reisefølget for en minnerik og frytelig morsom tur! <3


Én kommentar

Wivian

17.jun.2011 kl.07:39

Takk for en fantastisk tur snuppa <3 <3 <3!!! Og KJEMPEGØY å lese blogg igjen :)

Skriv en ny kommentar

hits