Back in the bloggworld!

Bergen er et tilbakelagt kapittel. Et par måneder i Drømmen står nå for tur. Eksamen er ferdig, resultatene er like rundt hjørnet. Avskjedsfestene er unnagjort. Ned- og innpakkingen er også ferdig! og den er et kapittel for seg selv, men jeg starter på starten.

helgen før jeg flyttet, kom min vakre venninne Charlotte på besøk. det er alltid mye moro som skjer når hun er på plass. blant annet kom hun med et forsalg om at vinen skulle drikkes på gulvet. dermed ble det et minivors på gulvet. i tillegg har hun en stor forkjærlighet for en viss komiker. da ser det slik ut :
etter eksamen ble det full fest og masse liv. aldri sett så mye mennesker på et sted jeg. i min leilighet!
men hyggelig var det, selvom jeg tok kvelden da alle andre dro. jeg var helt utslitt. både i kropp og sjel. deilig å kunne sove litt. og den energien viste det seg at jeg fikk bruk for - jeg dro jo på LONDONtur! I bursdagsgave fikk jeg en tur til denne storbyen, som jeg aldri har vært i, så det var vel på tide å besøke den mye omtalte byen. den storyen krever et helt eget innlegg, så det kommer senere :)

flyttingen trodde jeg skulle gå knirkefritt, men i det jeg hadde pakket den siste esken med klær kom omgangssjuken kastet over meg! heldigvis har jeg en supersnill tante, en effektiv pappa med mye flytteerfaring og en fetter som virkelig står på og hjelper til! så jeg kom meg hjem til Drammen og vi fikk vasket ned hele leiligheten! Nå har jeg vært i Drammen siden søndag, og i dag tidlig, torsdag morgen, ble jeg endelig ferdig med å rydde og pakke ut siste rest. så nå kan livet i Drømmen begynne :) dagene flyr, mye som skjer. allerede denne uka har jeg rukket et par kafédater med jentene i akelandslaget, fikset håret og negler, vært på avslutning i barnehagen og middag hos bestemor. så selvom jeg er tilbake i hjembyen sitter jeg ikke stille et minutt! eller, akkurat nå da. denne timen er den første rolige timen jeg har kunne slappe av siden jeg kom hjem! så tida flyr. ingen tvil. men. det er sånn jeg liker det. for jeg gjør faktisk det.

jeg liker'e!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits