Alla mina låtar

skyfri himmel. (eller ok da, litt skyer, men mye blått), vått fra regnet som akkurat falt ned fra himmelen, lukta av sjø, Ulriken som bader i sol, en og annen kaffedate på pensjonist-terrassene og Caroline på sin lille utkikkspost. og faktisk skottemusikk. aner ikke hvem som spiller sekkepipe, men noen gjør det. og apropo musikalse uromomenter; det er snart 17 mai. og det kunne jeg gjetta uten å ha sett på kalenderen. hvorfor? buekorps og andre bataljoner som øver dag og natt. sa jeg dag og natt? fpr de spiller og spiller..som bare rakkern. så de bør ikke tulle det til i toget, for å si det sånn! all øving og irritasjon for ingenting lissom. neida. det er litt sjarm da. det skal sies. for jeg nyter virkelig alt i Bergen om dagen. om det regner, om det blåser, om sola skinner, om naboen klager, om eksamen tar livet av meg. spiller ingen rolle! jeg liker meg i Bergen jeg. stemninga er så god her. bortsett fra nå fryser jeg litt på tærne. og beina. generelt hele kroppen. fordi jeg på død og lvi skal sitte ute og nyte den deilige utsikten. snart ser jeg den jo ikke mer :( faktisk bare en mnd til i dag at jeg flytter hjem igjen. men asså. Drammen er ingen dårlig erstatter asså. ikke misforstå. men dette året har gått så fort!

og hvordan dagene nå om dagen går fort, det aner jeg ikke. synes døgnet har alt for få timer. men hva fyller jeg timene med? uendelig mye trykking på facebook, shoppingabstinenser på Nelly, lesing av blogger, spising, og lesing da. selvfølgelig eksamensrelatert. men når det blir litt kjedelig, noe som er ca annethvert minutt, så er det andre interessante ting som opptar min oppmerksomhet. så da går nå dagene da. på tull og ingenting. får bare håpe noe går inn da, av det jeg leser! ville jo vært kjipt å være 25 år og stryke for første gang?! eller kanskje det er noe jeg skal ha på to do lista mi før jeg blir 30, sammen med andre fryktelig unormale ting man kan gjøre? stryker jeg, så sier jeg hvert fall at det var meninga. er jo siste sjanse nå mener jeg. for jeg skal ikke gå på noe mer ksole FØR jeg er 30 hvert fall!

nei nå blei det så kaldt, så nå må jeg gå inn. men nok en gang, jeg elsker Maggio dama asså. hennes album går på konstant repeat her på loftet! fantastisk dame, med fengende låter og tekster! her skal dere få se noen av favorittene om dagen: 

 

og så en liten Gaga låt. så konserten hennes "Monster Ball" på tv her om dagen, kjære mann, for ei DAME!!! rå, rå og helt rå! 

 

ellers har jeg funnet en litt morsom måte å vise frem bilder på, må bare bli enda litt bedre på det, før jeg publiserer det her på bloggen! nå skal jeg virkelig sette meg til rette med jordbær!!! trodde jeg skulle dø når jeg smakte den første i stad! jeg tuller ikke. frysninger ned i tærne. ståpels på hele kroppen. det var noe av det beste som har truffet min munn på evigheter :) så. la oss kose oss litt i dag. er jo lille lørdag jo :) og snart 17 mai, det holdt jeg på å glemme, helt til jeg lukket opp vinduet :) heia nordnes bataljonen!

2 kommentarer

thea<3

14.mai.2011 kl.19:39

Du har skikkelig fin blogg:D

Orinta

18.mai.2011 kl.17:51

Gratulerer med dagen som var i går, <3

Skriv en ny kommentar

hits