Trenger en forandring!!!

jeg er møkklei håret mitt. eller neida, ikke møkklei da. men forandring fryder alltid, og nå vil jeg ha en forandring! på taaz.com kan man drive makeover online, og det synes jo jeg er kjempe kjekt :) da får jeg eksamenslesingen til å gå som en lek, hehe... eller kanskje ikke.. men... lekte meg litt i stad, og ser jo at Blake Livley, aka Serena, aka min heltinne, har farget håret rødt. så. det tenkte jeg at kunne vært kult å prøve rødbruntaktig :) så... hva tror du?

hårfarge eller ikke, uansett elsker jeg denne hårsveisen. men. kjære frisører, stylister, fashionister og alle dere som har peiling på hår: hvordan får jeg til at håret ligger sånn pent? sånn bøy bakover vettu... sånn som er på bildet her?

sånn ellers tar jeg endelig turen tilbake til mitt andre hjem; Bergen! og jeg gleder meg til å nyte de siste dagene og ukene i en av verdens fineste og mest sjarmerende byer :) jeg skal så absolutt komme tilbake hit igjen! men nå er det eksamen som står for tur, litt drammensbesøk, grand prix fest og 17 mai! så det er ingen tvil om at ukene går fort!

kan derfor ikke love mye oppdateringer her, men dere er jo ikke akkurat skjemt bort med hyppige skriverier om dagen heller :p til jeg kommer tilbake neste gang, synes jeg du virkelig skal sjekke ut det nye albumet til Veronica Maggio - i love it! og de nyeste episodene av Gossip Girl! OMG! Serena, i love you! gleder meg til jeg en gang skal til NY og leve et gossip liv, om det så bare er for to dager :)

Until next time - XoXo2 kommentarer

Hege:)

04.mai.2011 kl.10:37

du har muligheten til en sikkelig NY-tur med wiv og meg i oktober/november vet du;)

Linn Therese

31.mai.2011 kl.09:16

Så søt du var med rødlig hår. Veldig anderledes, men kledlig :D

Skriv en ny kommentar

hits