Verdens beste dal!

Da er skisesongen avsluttet, med et veldig verdig punktum. sola har skint, drikken har vært kald og underholdningen har vært på topp fra dag 1! det samme med stemningen. den har vært i taket hele helgen. men nå er sjokkisen spist opp, vannflaska fylt opp og sofaen inntatt. og det er deilig. kroppen og formen trenger litt fri og ro, og det skal den få. de neste ukene er det fult fokus på eksamen. bortsett fra i helgene da. jeg må ha litt fri og kos :) men. tilbake til helga i Hemsedal. det er jo ikke bare denne helgen jeg har vært her. siste del av påsken ble også tilbragt i den vidunderlige dalen.

planen var at vi var en jentegjeng som skulle rocke dalen i påsken, men så ble det ikke. i stedet kom Cathrine og Elisabeth, som jeg aldri hadde møtt før. jeg var veldig spent da de kom kjørende inn oppkjørselen her! men jeg tar av meg hatten - for noen jenter! De var to nydelige jenter, og det skulle vise seg at vi alle tre var veldig like og hadde en hel haug med felles kjente. det ble en veldig hyggelig helg, med ski, afterski, konserter, nye bekjentskaper og veldig, veldig mye moro! det ble så mye moro at vi glemte å ta bilder :( cathrine har tatt noen da, så jeg har lånt noen:) været var helt nydelig, fregnene tittet frem og stemningen i bakken med Loveshack var helt nydelig, som alltid! guri som jeg elsker de gutta!

her har du cathrine som har rocka bordene på afterski - like fresh og blid som alltid :)

så har vi Elisabeth som var så heldig å få en klem av selveste kakemonsteret!!! :)

her er det en liten svingom på Stavkroa etter en fin og solrik dag i bakken :)


Kanner med god drikke ble tatt godt i mot hos oss jentene...

selvom sola ikke skinte hele tiden, kan man se at stemningen er på topp, alle er blide og fornøyde og rockearmen er på plass!

På søndag dro jentene hjem igjen, og jeg fant veien tilbake til skolebøkene igjen. der har jeg vært mesteparten av uka, sett bort i fra noen fjell og skogturer :)
Torsdag hentet jeg Christine i Gol, nå var tuppene nemlig klar for den tradisjonelle 1. mai festivalen :) hvordan fjorårets feiring gikk for seg, kan du lese her!
 
Charlotte kom opp fredag ettermiddag, og det var klart for nok en helg med nye sprell. Sola strålte fra en skyfri himmel, gradestokken viste gode varmegrader, snøen var borte, drikken på plass og hundrevis av festklare mennesker strålte om kapp med hverandre og sola!
her har charlotte funnet et mannfolk med hoppdress. hoppdressen overlater INGENTING til fantastien. og det var , ehhh....noe ekstremt stort (!!) som lå foran, litt nedpå låra, hehe... vi jentene var veldig usikre på dette var ekte varer, så Charlotte tok saken i egne hender, bokstavelig talt! :) vi kan røpe at den ikke var "the real thing" :)

Sola steiker, det lille som er igjen av snø smelter. Iskald pils. strålende stemning. gode venner. og bare blide folk. hva mer kan man be om???

etter noen timer i bakken, går turen videre til stavkroa. på vei ned møter jeg på disse kjekke nederlenderne, og tror du ikke de hadde tatt med seg Kuyt på tur a? selvfølgelig måtte frk Albjerk vise sin kjærlighet til disse oransje herlighetene!
På vei ned til Stavkroa måtte vi ned en liten slalåmbakke, og her var det litt snø igjen gitt... det var fantastisk festlig å komme seg ned denne bakken. etter litt trynings, en hel dose latter og noe syke balanseskills senere, kom vi oss omsider ned :)


Charlotte har også noen flere bilder, men de kommer i morra. så da slenger jeg de inn her! Tusen takk for alle som har vært i Dalen i påsken og denne helga:) Har hatt noen minnerike og festlige dager her oppe, og gleder meg allerede til neste sesong! Inntill neste gang kan du kose deg med denne lille videosnutten av danseskillsa til ungene i dalen :p
video:video20110430161507


XOXO

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits