Solskinn, solskinn

Hipp hurra!!!! vi elsker solskinn, og da er det ingen tid å miste... derfor var det svært tidlig at bestemor kom bankende på døra, og meddelte at frokosten var servert. Det er nesten som å være på hotell dette; ferdig frokost servert hver morgen. og det er ikke bare knekkebrød og brunost som står på dette bordet nei. her er det alt man kan tenke seg av pålegg, og jeg elsker det :)

etter å ha vært noen ærend i eggedal tidligere i dag, satte vi oss godt til rette i solveggen med litt kvikklunsj, bestemors replikker til skuespillet hennes, mine eksamensnotater og tantes mp3bok :) sola steika, ikke et vindkast, bare svetteperler og fregner som kom sprettende frem! Ingen ting er bedre enn å kjenne solen varme, eneste som manglet var å høre snøen smelte, for den er jo allerede borte :p 

dagens lunsj ble grillpølser, for det mente jeg var påske! så jeg hoggde litt pinneved og vedkubber, fyrte opp og gjorde alt klart til et deilig måltid. til dessert ble de bestemors rullekake og cava :) det må sies å være et høydepunkt: solskinn, cava, nydelig utsikt og påskeferie! kan man ha det bedre? jeg tviler ;) hehe... det blir noen bilder en sånn dag, så nå skal jeg misunne alle dere som jobber, som sitter i regn, snø og kulde - her kan dere se hva vi har å slite med :

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits