Nå koser vi vårss!!!!

som vi så fint sier det her på Utsikten. Første delen av påsken er godt i gang, og jeg har flykta til fjells med tante Nina og bestemor. Vi er ikke på min families hytte, men bestemor sin. her har jeg tilbragt mange dager opp gjennom barndommen. har mange gode minner herfra, og slapper alltid så godt av når jeg er her. Heldigvis har vi fått innedo her og varmt vann, så da går det an å være her noen dager i strekk, uten at det sliter på hygienen :) Skal være her frem til onsdag, da skal jeg være en dag sammen med pappa på vår hytte, før turen går videre til Hemsedal. Det blir mitt hjem frem til begynnelsen av mai, og da er det pur alvor med eksamen og det som er...uff...orker ikke en gang å tenke så langt. deprimerende er det faktisk. prøver nemlig ut en ny studieteknikk, og aner ikke hvordan resultatet blir - DET er skummelt!

noe som ikke er skummelt er påskeferie! Til nå har vi hatt en dag med nydelig sol. Da sitter vi pal i solveggen med en kald øl, eksamenslesestoff, Alias og gode historier på lur. Elsker sånne late dager, med god mat og drikke. I stedet for å ødelegge idyllen med tekst, får dere heller nyte bildene :)

Tror du ikke påskeharen har oppfylt mitt store ønske om et stort, rosa, blingblingegg? må innrømme at jeg hjalp haren litt med innkjøpet, og de som var i samme butikk som meg da jeg oppdaget dette egget, må tro jeg var helsprø! Jeg skimta det så vidt i bunn av kassa, og kasta alt jeg hadde i hendene og stupte ned blant alle de andre eggene - for jeg skulle ha det rosa!!! ahhh...lykke!

i tillegg fant jeg denne flotte, røde og gamle påskeanorakken! jeg ble så lykkelig, og enda bedre ble det da vi fant en blå en også, og bestemor sa de kunne jeg bare ta, siden de bare hang i skapet her oppe! enda mer lykke!
Kos i solveggen
Snart er det fotballsøndag, med både Godsetgutta og Liverpool i aksjon - gleder meg til en avslappende søndag i sofaen med god fotballunderholdning, og forhåpentligvis to seire! Kryss fingra sammen med meg'a :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits