Ufrivillig pause

ja, da blei det en ufrivillig bloggpause da...hummm... var egentlig ikke meninga, men! dere skjønner der, at jeg har ikke fått lagt inn bilder på min nye og kjære mac. hva som har gått galt vet jeg ikke, og det er så innmari kjedelig. men påsken kan gjøre underverker med mac og sjel :) i går satt jeg og knota, og fikk det plutselig til. så nå har jeg bilder fra de siste helgene, og jeg kan kanskje begynne med litt hyppigere blogging igjen. Nå blei dere vel glade??? hehe...

sist gang jeg blogget var 24 mars, og den helga dro jeg hjem til kjære Drammen. Da hadde jeg en god helg med variert innhold. Alt fra lunsj og middager med de nydligste jentene, We will rock you musikal med pappa ( som forøvrig gjorde at jeg har lagt min elsk på Queen!). Så var det klart for en uke i Bergen med skole, jobb og trening. Og sånn går no dagan... helt frem til helga, og da kommer det som regel besøk :) Denne helgen var det klart for familiebesøk, da tante Kari og bestemor troppa opp på døra:)

Det skulle vise seg å bli en helg stappfull av regn og vind. det kom noen kraftig vindkast som nesten tok med seg bestemor videre, men vi overlevde :) hadde det mye moro med shopping, lunsj i byen, tur til akvariet og gode middager og fortreffelig drikke.

Damene på altanen. Måtte holde seg godt fast i hverandre, så ikke de blåste av :) 

Man får det ikke mer moro enn man lager selv, og dette vet tante og bestemor veldig godt :)

En liten rusletur i den flotte byendelen, Nordnes :)og bestemor ville vise frem noe av det nye hun hadde shoppet, og da ble det som seg hør og bør, en modelloppvisning :) for en sprek bestemor jeg har!
Da de reiste på mandag ble de veldig stille og ensomt hos meg, men da var det bare å skifte på sengene og gjøre klart til neste helgs besøk. Da kom tante Nina og Trine :) Nok en helg med shopping, gåturer på flotte Nordnes, nydelig mat, fersk fisk, nydelig drikke og noen runder med Nintendo WII. Tantene ble så engasjerte og ivrige, så nå har dem gått til innkjøp av WII selv! Det var for det meste bowling, golf og boksing det går i, men vi håper å utvide reportoaret litt nå i påsken.

Hei og hjertlig velkommen til Bergen og de hyggelige gatene på Nordnes :) 

Jentene på festplassen med Ulriken i bakgrunnen

Sola titta nesten frem på oss på Torgallmenningen

Tok en svipptur innom smågatene på Bryggen, hvor husa nesten lener seg på hverandre og plankene står ikke lengre rett opp og ned :)Alltid veldig fornøyde når maten kommer på bordet!

To fine helger med familiebesøk er over, og nå er det ferie! kommer tilbake senere med oppdateringer fra påskefjellet, så slipper jeg å lage et langt innlegg. Da får du heller mange små å lese :)

Er faktisk litt godt å være tilbake, og dette fungerer jo egentlig som en dagbok, noe jeg fikk god bruk for her om dagen da mamma lurte på om jeg hadde vært hjemme en viss dato. Ikke huska jeg hva jeg gjorde den datoen, men på bloggen viste det seg at jeg hadde sitti hjemme i Bergen. Og godt var det, for det hadde kommet en liten fartsbot hjem til a mor, som hun et lite øyeblikk trodde jeg var ansvarlig for! Takket være bloggen vet vi nå at det ikke var meg :)

Adios amigos

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits