Hyggelige mennesker

jeg liker å være hyggelig. folk blir så glad når de møter hyggelige mennesker. i vår verden er ikke det hverdagskost å få et smil av en ukjent, eller en hjelpene hånd av en du ikke har sett før. vi burde bli flinkere. det er jo så gøy. se gleden og overraskelsen i ansiktene til folk. i går var den en ung hyggelig mann som fikk se overraskelsen i øynene mine. på studensenteret, hvor jeg går på skole og trener, er de fleste stressa og med nesa nede i boka. i går, da jeg skulle trene, måtte jeg gå opp til studentsenteret. i regn og vind. skikkelig drittvær! men hva skjer når jeg kommer til døra på treninga? en svært så hyggelig, og ganske good-looking-guy åpner døra for meg og smiler! så hyggelig :) kanskje du skal gjøre det for noen neste gang du går i ei dør? er ikke mer som skal til vettu :)

dette er litt av gentleman det! men man må ikke være mann for å være gentle asså ;)

det er flere som har vært med på å gjøre hverdagen min bra om dagen. en av de er Birgitte:) hun kom på herlig besøk på mandagen. bare å få være med henne er så avslappende og artig, men i tillegg hadde hun med tulipaner til meg! jeg ELSKER blomster, friske og fine blomster, men unner meg det sjelden selv. derfor ble jeg ekstra glad da hun kom opp trappa her med flotte og fargerike tulipaner, som nå lyser opp kjøkkenet :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal jeg pakke og komme meg på toget hjem til Drammen :) gleder meg til å komme hjem til mams, paps, bestemor og resten av familien. og ikke minst alle de søte vennene mine :) men først må jeg pleie meg selv litt. kjenner en kjip forkjølelse komme snikende. i tillegg hadde jeg et uhell i natt. for jeg våknet midt på natta, og måtte på do. liker ikke å stå opp på natta, men må man så må man. i og med jeg har begynt med månedslinser blir øya litt tørre og slørete med en gang jeg står opp. og når du i tillegg er trøtt som bare fy, så er ikke det en god kombo. når jeg heller ikke har rydda vekk kofferten, sier det seg selv at det må gå galt! kutt og kul på leggen! fytti så vondt... godt det ikke er så lytt her på loftet da...eller ikke... jaja.. tøft med litt arr da :)

ha en deilig dag og helg:)

XoXo

2 kommentarer

Wivian

24.mar.2011 kl.12:57

hahahahahaha.... ikke meningen å le av din smerte altså, men når du startet med å skrive at du hadde et uhell i natt og at du måtte på do, trodde jeg du hadde tisset i senga ;). Hahahaaaa, men veldig glad i deg da vennen, og gleder meg til å se deg igjen <3

mochii

17.apr.2011 kl.16:18

Du har veldig fin blogg Caroline!!:D

-Thea Rooth:)

Skriv en ny kommentar

hits