Hemsedalhelg

Torsdagettermiddag satte fem jenter nesa mot fjellet og Hemsedal. Som vanlig, var det noen som ikke var like raske på pletten, og rakk så vidt toget... men da vi kjørte fra Voss var alle fem på plass :) de var en blid og ivrig gjeng som var klare for en helg full av festligheter! Jeg har da ikke funnet et photoscape program som funker for mac, så foreløpig får jeg ikke laget de fine bildecollagene mine, så hold ut med store mengder enkle bilder i stedet...

Torsdagkveld var det bare mat og hygge som stod på planen. litt bading og skåling hører med. Marius og Tom kom også, og hjalp oss litt med det tekniske, selvom det var frk. albjerk som fikset tingene til slutt:) noen holdt det gående litt lenger enn andre, men alle var friske og raske fredagmorgen!Etter at Synne var kommet på plass, tok vi alle turen opp til Lykja, sammen med en annen innfødte døling :p Der kjørte vi scooter, noe som var en veldig suksess! Det ble også tid til grilling og peishygge i gapahuken :) og grillingen ble tatt til nye høyder da jentene hadde laget pinnebrød!

 

Etter en lang dag ute i frisk luft, ble det tacokveld og vinkos. Energien ble fylt opp igjen, og vi var klare for en livlig kveld i sentrum. Det ble danset og danset som aldri før på Bart, og de fleste av oss kom hele hjem;) lørdagmorgen var plutselig ikke Siri eller Kristine hjemme i sengene sine. Heldigvis hadde de bare campet hos fettern, så regna med han hadde tatt godt vare på de:) og det hadde han... eller, det spørs hva man legger i "ta godt vare på"?! Da de kom hjem fant de raskt senga, og der blei de, hehe... derfor dro Synne, Tale og jeg alene i bakken, og hadde noen supre turer. Liker godt å kjøre litt oppå fjellet, for der er det ikke så mange! Føret og været var toppers. vi campa med litt vafler og varm drikke før vi fortsatte moroa på afterski:)

Siri og Kristine hadde aldri vært på afterski før, så vi fikk dratt dem opp til Stavkroa, men da vi kom dit ble vi møtt av en eeeevig lang kø:( men det ordna seg, og jentene fikk oppleve en skikkelig afterski:) stemningen var god, og vi fortsatte ned til cafen. like god stemning der, og mens noen gikk hjem, gikk Synne og jeg til Iren på Kjøkkenkroken, og fikk oss en nydelig middag! Som alltid :)


Togturen hjem på søndag ble også veldig festlig. Synne hadde ikke billett, og toget var fult. heldigvis satt vi andre i NSB Familievogn, dvs en vogn med god plass, og et lite lekerom med sofa, puter og film! det var der vi campa, sammen med tidenes søteste to åring :) mye latter, selvom energinivået var sunket en del hos de fleste... kanskje ikke så rart...

Nå er det bare å lade opp til flere fine turer i bakken og påskevær, for snart skal jeg campe hos pappa for en lengre periode ;) men først blir det en tur hjem til Drammen - men vi sees folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits