Fremtiden er reddet!

Alltid har jeg vært bittelitt engstelig for å bli gammel og alene. eller, ikke alltid nå. men innimellom :p sett at jeg ikke finner mannen i mitt liv, eller at han ikke finner meg. jeg har ingen søsken. jeg har jo venner og sånt, men. ja. tenk hvis jeg blir gammel og ingen familie. Arne har alltid sagt at jeg sikkert blir en sånn stusselig dame med tusen katter. og det skremmer meg... men i dag kom redningen. slapp av mamma, det var ingen mann. men jeg hadde en prat med Tale om samme problem. og hun hadde den perfekte løsningen: man flytter til en nydelig gård på låndet i Frankrike eller Italia eller noe. en liten vingård. tenk så hyggelig. kanskje en katt eller to, og en hund. deilig sol. nydelig vin til middagen. og det beste av alt, Tale blir naboen min, hvis hun heller ikke finner drømmemannen :p da blir vi vingårdnaboer i syden!!! åhhhh...så letta jeg er over at jeg har funnet en løsningen på dette problemet :)

for å feire dette, (eller, det er ikke derfor da, men jeg trenger alltid en unnskyldning til å ta en øl, eller egentlig ikke...) meeeen. poenget. i dag skal vi på Quiz. EGO Quiz. for dem som vet hva det er! jeg gleder meg, liker quiz. men vi skal på et utested som heter S.I.N. sin = synd. lite kult navn på et utested.  men det blir verre. S står for Social, I for Intelligent og N for Nigthlife. hvem i alle dager er det som døper et utested for sosialt intelligent nattliv? ingen andre steder ser jeg sååå mange folk med brukne sosiale antenne, som når jeg er på byen!? men men. de skal ha quiz, så det blir sikkert morsomt :)

Sosialt intelligent nattliv ja... You tell me!

2 kommentarer

Wivian

15.mar.2011 kl.18:02

Hahahaha.... jeg slenger meg på de fremtidsplanene, for det ser ikke ut til å være flere vettuge mannfolk igjen der ute ;)! Kos deg masse i kveld snuppa <3

Caroline

15.mar.2011 kl.18:39

jaaa!!! jeg ser for meg sex og singelliv for 80 åringer i Italia :) Looking forward to it <3

Skriv en ny kommentar

hits