Kick-start!

oioioi. for en start på uka dere! som jeg skrøyt så fint av på fredag, starten jeg den dagen med spinning sånn type ubertidlig! i dag ville jeg prøve det samme, nemlig å booke time, slik at jeg måtte stå opp tidlig, for ikke å miste den retten! og jaggu. kvart over sju var jeg oppe, og kvart over åtte var jeg på spinningsykkelen :) og det har vært den beste starten på uka jeg har hatt på evigheter. mandager er alltid litt kjedelige. pån igjen med skole, dårlig samvittighet for ikke å lese,jobb og alle plikter. men, når jeg rusla ut av dusjen før klokka ti, følte jeg at jeg kunne klare alt! jeg så frem mot alle ukas plikter med et bredt smil:) så... i morra vil jeg prøve pilates, men er ingen ledige bookingplasser, så jeg håper de 5 plassene som ikke er til booking, er ledig når jeg kommer i morra :) men onsdag igjen, da har jeg booka ny spinning! guri malla - jeg trodde folk bare tulla når de sa det var deilig å starte dagen med trening jeg. men det er ikke litt tull en gang. jeg bare står opp, kler på meg, tar litt øyedråper så øynene faktisk åpner seg, og ser veien jeg går på. så trener jeg! hmmm... den selvdisiplinen min dukka plutselig bare opp. fra ingensteder. jaja. flaks for meg da:)

i dag har jeg i tilegg hatt en deilig dag asså! sola skinner i Bergen joooo:) så for å feire sola, tok Marina, Tale, Eirin og jeg en deilig kaffekopp i deilige solveggen! så fikk leseing være lesing, og skole være skole. vi er så veldig glade i sola!

har ikke fått så mange bilder fra Liverpoolturen enda, dessverre... er bare Simon som var rask på avtrekkern der :p derfor legger jeg bare med noen blinkskudd, så får dere et skikkelig bilderas senere, det lover jeg :)

et lite blinkskudd mimreveggen til King Kenny i museumet på Anfield - gode gamle minner :)

her er vi i garderoben til guttaboys, med draktene hengende på veggen. da jeg kom inn ble jeg helt rådvill: hvor i alle dager skulle jeg sette meg? før har jeg satt meg på Torres sin plass, selvfølgelig, men det ble litt vanskelig nå. så jeg satte meg hos Johnsen da. egnetlig bare fordi han er kjekk. så når Kristine skulle ta bilde av meg, så var ikke smilet og engasjamentet like stort dessverre... men du ser jo på bildet under, at smilet til Kristine gikk rett og slett rundt :)


to Liverpoolhjerter som ser frem til en lengre periode i Englands fineste by :)

forresten, pleier blomkål å smake litt bittert noen ganger??? spesielt...

Én kommentar

Wivian

14.mar.2011 kl.22:08

Fy fader så flink du er vennen!!! Skikkelig kick-ass altså :). Syns også du er flink til å oppdatere og det er så gøy å lese om hverdagen din når jeg ikke får tatt del i den akkurat nå! Love you babe <3

Skriv en ny kommentar

hits