Hjemmebakst

Etter mye om og men, fikk jeg endelig bildene på pcn. men jeg får ikke lagt inn bilder fra kamera på macn, derfor måtte jeg ta i bruk min gamle. men, same same, nå er bildene klare:) som sagt utfordra jeg og Gry hverandre, fordi begge ville bake, men ingen trodde de kom til å gjøre det. derfor ble det utfordring, og det endte jo veldig godt. Gry gjorde en kjempeinnsats! hun bakte brød, tebriks, boller og skillingsboller! Selv med en baby som krever sitt. fy søren - det var bra jobba Gry!

selv er jeg også imponert over egen innsats. som sagt ble det skolebrød, rundstykker og brød! i tillegg ble det pølsestroganoff til middag, lagd fra bunn :)

så idag har jeg bare god samvittighet. den gode samvittigheten har jeg tatt med meg oppi sofaen, under pleddet, med tekoppen. og vettu hva. i stad lyna og tordna det?! er ikke det litt spesielt?

forresten, da jeg viste dere innkjøpene mine, glemte jeg jo den fineste skjorta! en grå silke/blondeskjorte, med ganske åpen rygg!!! :) likere!

God helg folkens :) liker at dere stikker innom. i stad var jeg på plass 39 (!) over de lokale bloggerne, hehe.. så fortsett å stikke innom - og kommenter gjerne. det synes jeg er hyggelig!

Sneiks ppl!

4 kommentarer

Gry

11.mar.2011 kl.21:43

Tusen takk for godord om baksten og ikke minst utfordringa! Var artig det!

Tante

11.mar.2011 kl.21:55

Du har blitt riktig flink, du imponerer. Gleder meg å komme å smake:-)

Du må ha en riktig god helg.

11.mar.2011 kl.23:15

Takk takk, tante :) jeg har jo en god mester å ta etter, så du får mye av æren for mine bakekunnskaper :p

Guro

15.mar.2011 kl.13:19

Flink du er!! Skikkelig koneemne detta må jeg si ;) Håper på å sjå deg i Hemsedal snart

Skriv en ny kommentar

hits