Skryteinnlegg

ja for det er jo min blogg. klart jeg kan skryte av meg selv da. jeg bestemmer jo hva som skal stå her! fordi. i går fikk jeg et plutselig innfall av å ville trene i dag tidlig. men det har jeg jo prøvd på før. å trene på egenhånd tidlig om morran, det funker ikke for meg! så. jeg booka meg på spinningtime 0715 jeg! og mter jeg ikke opp mister jeg retten til å booke timer. for en plan :) i tillegg ble jeg og Gry enige om å utfordre hverandre. vi hadde begge lyst til å bake noe i dag, men trodde ikke vi klarte å gjøre det. derfor utfordra vi hverandre, om å bake og blogge om det i dag :) så. da jeg var ferdig på sykkelen 0800, noe som faktisk var veldig behagelig, stakk jeg innom Kiwi og kjøpte det jeg trengte. det ble 4korns brød/rundstykker og skoleboller. så hvordan det går med bakingen kan du se litt senere i dag på bloggen;)

denne tidlig treningen i grupper kjenner jeg at jeg kan bli vant med! det var veldig deilig. hummm... tenk om jeg blir en sånn som spretter opp for å trene klokka syv a - da hadde jeg blitt overraska. men det var veldig slitsomt. evig lenge siden jeg har vært på spinningtime. var så slitsomt, at når jeg gikk hjem, i snøstorm (det er det det kalles når det blåser og snøer snør sidelengs!) så hadde jeg ikke krefter til å irritere meg over været. DA er du sliten. beina bare slepte seg oppover bakkene her. men så deilig det var etter en lang og varm dusj, nydelig frokost (inspirert av Maria) og en god episode av I gode og onde dager:)

nå venter jeg bare på at deigen skal heve. så skal den bakes ut, før litt husarbeid må til - og helt til slutt skal jeg lese litt. men blir ikke mange timene. har nemlig planlagt å lage meg pølsestroganof med spagetthi til middag i dag, og det må jo være klart til kvelden starter med Fredag! guri, for et husmoremne jeg er! eller koneemne om du vil... nå tar jeg hvert fall helg med god samvittighet. i morra er det håndballkamp, og på søndag skal jeg se Christina og Flint spille mot Tertnes. så helga går. det er det ingen tvil om. men. jeg kommer tilbake etter på med bakeupdates. og dere skal få oppdateringer om hvordan det går med Gry :p

2 kommentarer

Hege:)

14.mar.2011 kl.22:50

kan vi bake sånne boller med gult i når du kommer til drammen pliiiiiiiiiis?????:) det er det beste jeg vet:)

carroslilleverden

15.mar.2011 kl.10:35

Hege: selvfølgelig kan vi det! stemmer faktisk for at vi gjør det i påsken, da jeg nesten ikke ser deg før det :p

Skriv en ny kommentar

hits