B&B

Bursdagshelg og besøkshelg. det var hyggelig det. Fredagkveld kom min kjære Wivian og hennes veldig fine bror, Stefan, på besøk. De skulle nemlig feire sin hyggelig kamerat, Lars, sin bursdag denne helgen. Da passet det jo veldig bra at de sov hos meg, og at jeg joina bursdagen :) Kvelden de kom ble stille og rolig, med besøk av Lars, Hanne og Olaf, ost, kjeks og vin. Hanne og Olaf hadde også tatt turen fra Drammen for å feire bursdag, så da var det hyggelig at Drammenserne og bursdagsbarnet kunne møtes litt før festlighetene!

Lørdagen sov vi veldig lenge alle mann. vi hadde tydeligvis et behov for å sove ut litt og samle krefter. likevel ble det tid til litt shopping og utrolig god lunsj på Escalon. bra mat, god service, fin vin og godt selskap. sånt blir det magi av. før bursdagen hadde vi et lite bursdagsselskap @ mi casa, hvor Wivian lagde Chorizogryte, som virkelig er verdt å sjekke ut. nye plusspoeng i koneemnet boka til Wivis :)

bursdagen ble avholdt på Soho, enda et av utestedene jeg ikke har sjekket ut før. men som jeg virkelig vil sjekke ut en gang til i fremtiden! nok en gang fikk vi servert tapas, mye god drikke, champagne og mange hyggelige mennesker. litt dansing fikk vi tid til også, før vi kom oss hjem og spiste opp resten av middagen :) mat, mat, mat og mat!

en veldig bra helg, med mange gode minner. selv fikk jeg ikke tatt noen bilder, men Stefan har tatt litt. så bildene er stjålet fra han, men tror det er ok :)
i tillegg har jeg fått mac denne helgen, og skjønner veldig lite. noe skjønner jeg da. men en ting som plager bloggerAlbjerk, er at photoscape IKKE finnes tilgjengelig for Mac. derfor får jeg ikke de fine bildecollagene mine :( søren. da blir det mange bilder i stedet for et bilde med alle. men men. er jo ikke det værste som kunne skjedd. jeg har det jo veldig moro med photobooooot...

det er heller ikke lenge til Liverpool, som sagt før, så liker jeg godt å surfe og drømme meg bort på polyvore og andre nettsider. denne dagen har resultert i disse drømmene....

drøm


i morgen skal jeg lese litt mer, møte Siri, forhåpentligvis trene litt og pakke. for på torsdag setter jeg snuta østover, før jeg setter snuten Englandover :)Én kommentar

Wivian

01.mar.2011 kl.22:06

Takk for en superhyggelig helg snuppa mi, jeg har storkost meg <3! PS: liker faktisk store bilder bedre jeg for da er det lettere å se hva som er på de :)

Skriv en ny kommentar

hits