hva skjer' a??

okei. det første først. om morran. når ringeklokka spiller Grenade for full guffe. hva må til for at jeg skal klare å stå opp og ikke bare kaste mobilen i veggen? jeg har en skikkelig uvane for bare å skru den av og snu meg rundt! jeg trenger virkelig noen som kan fysisk dra meg ut av senga. for å legge mobilen på andre siden av rommet, sånn at jeg må stå opp for å skru den av, det funker bare dårlig... da er det jo ekstra deilig å legge seg igjen, når man tusler rundt i det kalde og mørke rommet. og for den saks skyld er det ikke sikkert jeg hører den når den ikke ligger under puta mi! så - what to do with that??? jeg kommer meg ikke opp jeg. jeg kommer meg ikke på skolen. eneste gangene jeg klarer å stå opp før sola (som sikkert gjemmer seg bak skyene et sted) er de dagene jeg skal jobbe. som feks i morra. da skal jeg på en ungdomsskole. jøjje meg. engelsk med 14 åringer og skolekjøkken. have mercy!

men det kan godt være jeg ikke klarer å stå opp pga vinterdepresjonene mine. det er jeg selv som har satt min egen diagnose. og hvis du lurer, her er check lista:

tiltaksløs - jepp

lite motivasjon til det ene og det andre - jada

tom for fantasi - helt tomt

sitter hele dagen i sofaen uten å gjøre noe konstruktivt - definitivt

selvdisiplin er borte - finnern ikke igjen

det er nok flere punkter og, men jeg er så fantastiløs (pkt3) at jeg ikke klarer, eller gidder (pkt1) å skrive de ned eller finne de frem. ca sånn tilbringer jeg dagene:


neida. det er ikke så ille da. men en blogg uten bilder er alltid litt kjedelig. så man må sprite opp innleggene litt. men. siden jeg har diagnostisert meg selv, blir jeg nødt til å behandle meg selv og. derfor prøver jeg denne dagen å skrive en liste over what to do ting. for det er stor belønning i seg selv å kunne krysse av når ting er gjort. dessuten har jeg da sagt til allmennheten hva jeg skal gjøre, og det er rimelig flaut å komme i morra og si at nei... jeg gjorde ingen ting jeg! en ting er å faktiske ikke gjøre noe, en annen ting er å si det høyt! så. dagens to do liste:

lese pensum

bestille nye pensumbøker

vaske sengetøy

rydde kjøkkenet

lage fiskemiddag

hente posten

levere papirer til Bergen parkering

betale telefonregning

bestille togbillett

sende noen usendte mailer

oi. det var mye. men de fleste punktene tar jo bare et eller to minutter. så jeg satser på at dette skal gå bra. nå skal jeg spise opp frokosten min, drikke opp den varme sjokoladen og ta den vanlige runden på nettet. dvs titusen blogger, et par aviser og et par jentenettstedet og sladderblader som skal undersøkes FØR jeg begynner på to do lista mi. jeg har jo tross alt hele dagen på den lista. så. have a nice day ppl :)

en liten ting til. som er litt rart. som du kan fundere over. sammen med meg. for at i går. da var det sol i Bergen. men det var skikkelig kaldt. så i går hadde vi på en måte sommervær med vintertemperatur. når jeg våknet i dag, var det OVERRASKENDE mye snø. mye snø. jeg gjentar. mye snø. men det er jo så varmt. så i dag har vi vintervær men med sommertemperatur. jeg får ikke bestemt meg hva som er best jeg!?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits