Merket for livet!

Da er nok en helg over, og denne har vært bra! Jeg tok meg som sagt helg på torsdag, og fredagen fikk jeg besøk av pappa og Anett. Før de kom ruslet jeg en evig lang tur rundt i sentrum, kosa meg med en mocca på en deilig cafe og funderte litt om det ene og det andre. Kvelden ble stille og rolig, men en nydelig kyllinggryte, den skal jeg nok dele med dere siden? mye godis og god tvunderholdning! Lørdag var den store dagen. Pappa og jeg skulle merke kroppene våre med blekk. Jeg hadde levert en liten ide til vår spanske artist, og han hadde laget tidenes kuleste design til pappa. Selv tok jeg skriften La bonne action, som jeg har skrevet om tidligere. Det er en stund siden jeg tok de forrige, så jeg husket ikke hvor vondt det var. For min del svidde det litt, men var over på ti minutter. Likevel var tommelen på den andre hånda mi rød av klype merker, for å døyve smerten. Pappa derimot, han satt i tre timer, i et konstant smertehelvete. Stakkar, hadde litt vondt av han innimellom ? men man må lide for skjønnheten! Vi ble veldig fornøyd begge to, og vår spanske venn kan virkelig anbefales:)

 

 

 

Mye av tiden denne dagen ble borte på tattostudioet, men det ble tid til litt shopping og omvisning av denne fantastiske byen! Sola har skint hele helga, og jeg elsker byen når strålene lyser opp hver krok og krik av sentrum. Det ble også den obligatoriske middagen på Fridays.

 

I dag har vi sjekka ut litt rottefeller og jeg har spilt kamp! Og nå kan jeg rett og slett nesten ikke gå. Jeg har så vondt i hele kroppen, og legger meg nå til rette med to herlige jentefilmer, før jeg erklærer denne helgen for over :)

 

Kommende uke kommer til å bli fylt med jobb, skole, vineyard, minnekonsert og herlig Drammensbesøk til helgen. Looking forward to it!

2 kommentarer

Wivian

20.feb.2011 kl.19:54

Så fiiiiiiin tatoveringen din ble snuppa :)! Nå gleder jeg meg til å besøke deg igjen :)

Gry

20.feb.2011 kl.20:20

Koselig med besøk av papsen! Og den kyllinggryta vil jeg gjerne vite mer om! Trenger sårt litt nye middagstips!

Skriv en ny kommentar

hits