Det skal ikke være så lett.....

...det her å være blogger! jeg har ikke så mye spennende å skrive om, eller jeg orker rett og slett ikke sette meg ned og skrive, hehe. jeg gidder ikke skrive i dag gjorde jeg det, så det og så det, før jeg gjorde det, sa det og spiste det!  selvom det ofte blir sånn, så er det ikke det jeg ønsker! derfor skriver jeg heller litt mer sjelden, enn hyppige oppdateringer hver dag :)

men. her om dagen planla jeg det morsomme innlegget, men det har jeg glemt alt! så det blir vel bare en "så gjorde jeg det" oppdatering i dag og. men den siste uka har egentlig vært lite innholdsrik. jobb, trening, skole og veldig mange gode middager. husmoremne vettu.

ellers så starta jeg helgen i går, med litt jentekveld og vin. og Feliz. vi skulle på død og liv på dette utestedet. etter å ha stått en halvtime i kø slapp vi inn. og hva ser jeg? jeg ser bare gutter lang vei. sikkert stas tenker du. men nei. det var ikke stas. 90 % av de gutta der hadde brukt mer tid på badet enn meg ! sikkert hyggelige karer asså, men når de ikke kan smile, bare stå med trutmunn og leike digge, da mister jeg lysta ass. når jeg i tillegg ser denne lite pene mannen stå å menge seg med trutmunngutta, da mista jeg hvert fall lysta...

så jada. da blei det dobbeldate på Mc Donalds i stedet, faktisk veldig stas. før jeg ruslet hjem. i høye hæler. i vårjakke. uten hansker. og jeg er ikke syk i dag! ahhh...deilig å bo i landets varmeste by :)

forrige helg var jeg jo forresten i bursdag til hege. det har jeg helt glemt å si. og på fredagen hadde jeg en fantastisk tapas date på La Vida. Arne, Alex, Wivian og jeg (også kalt The London Gang) hadde en veldig morsom kveld, men god mat og drikke. Elin og Marianne kom også med sine bedre halvdeler. de var med på å gjøre kvelden enda mer festlig :) fine folk! (bildene har jeg stjålet fra Wivian:) )

disse bildene har jeg tatt selv da, med det fine nye Iphone kameraet mitt :)

men du. nå kjente jeg at jeg ble aggresiv! hva skjer med den nye bildevisningen til face? greit at de skal fornye seg til enhver tid, slik at sånne som meg, som er avhengig, ikke går lei. men nå kan man jo ikke kopiere bilder lengre? det er jo sånn jeg har delt mine bilder med venner de siste årene! så hva skjer? må vi sende bilder i posten nå eller? makan, så fryktelig unødvendig! ahhh... da må jeg sende alle bildene på mail, før jeg kan legge de inn her på bloggen da. fryktelig slitsomt kjenner jeg! tror hun blir litt sliten hun på tvn her og, hun dattra til Will Smith. hun slenger maks på hodet og synger jeg kaster håret mitt frem og tilbake! spesielt!

slenger med et annet veldig festlig bilde. Charlotte var en engel og kjørte meg til togstasjonen søndag kveld. men vi hadde litt dårlig tid, og så var hele bilen full av is på innsiden. når vi kom frem til toget, hele heldigvis, fant vi ut at nå hadde vi jo tid til å skrape. da så det sånn ut inne i bilen:

flinke og snille Lottemor :)

Da er det helg. veldig deilig å ha vært ute i går. så kan jeg være litt slapp på en fredag. det er digg å nyte morningen under pleddet med en kopp te og Vår Staude på tvn. ingen dårlig kombo det der asså :) dessuten får jeg pappabesøk i helgen, så må gjøre leiligheten klar til han kommer! så. God helg, vakre mennesker! husk å spre litt lys i hverdagen da - er ikke farlig å smile til den søte gamle dama du går forbi, eller slå av en prat med kassadama - det er aldri feil!
Én kommentar

Wivian

18.feb.2011 kl.13:03

Fantastisk refreng på denne sangen... virkelig dypt og meningsfult ;)

I whip my hair back and forth

I whip my hair back and forth (just whip it)

I whip my hair back and forth

I whip my hair back and forth (whip it real good)

I whip my hair back and forth

I whip my hair back and forth

I whip my hair back and forth

I whip my hair back and forth

Glad i deg og gleder meg til å besøke deg neste helg <3

Skriv en ny kommentar

hits