For en dag!

og da mener jeg veldig positivt! jeg glemmer fra gang til gang hvor deilig det er å stå opp tidlig, komme meg på jobb, møte friske og opplagte barn. fulle av energi. fulle av tanker og ideer de gjerne deler med den nye vikaren fra Drammen! de siste dagene har jeg vært på småtrinnet, og jeg elsker det! er nok der jeg ender etter hvert... i dag ble jeg til og med "sjekka" opp av en 6 åring; han var en av de som trengte litt ekstra starthjelp og vi fikk god kontakt. til hvert friminutt måtte jeg hjelpe han på med vottene. og mens vi jobbet med minusstykkene, skulle han alltid fortelle meg en ting. og han lurte på om ikke jeg kunne komme på besøk :) og så hadde han en ide om at jeg bare kunne skrive nummeret mitt ned på et ark. hehe. fantastiske unger!

etter en herlig dag på jobb, måtte jeg innom Åsane senteret. En gave jeg fikk til bursdagen passet dessverre ikke, så da måtte jeg bytte. da de ikke hadde flere str igjen, måtte jeg finne noe annet. og vettu hva. i dag har jeg fått meg et par pilotbriller, to rosa tekopper med hjerte-te-sil, en stor og flott ring og en nydelig mango te! snakk om å være heldig. på vei ut møtte jeg tidenes narkoman. i stedet for =oslo, selger de Megafon her. jeg tenkte å ta med meg et blad, og slo av en prat med denne hyggelige karen! made my day!

og da er vi over på et annet tema, som har bidratt til min fine dag. jeg tror jeg har bestemt meg for den nye tattoen min. jeg ville jo egentlig ha dette familietreet jeg har tegnet, men føler fortsatt ikke at jeg har oppnådd de treningsresultatene jeg vil for å ta denne. men jeg vil ha en tekst på håndleddet. veldig feminin og fin skrift. og teksten skal være La bonne action - den gode gjerning. en handling, et smil, en hjelpende hånd kan bety så mye for de rundt deg, og så koster det deg så lite. gjerninger er også mye mer verdt enn ord. dette er ting jeg aldri vil glemme, og denne tattoveringen vil alltid minne meg selv på at en god gjerning koster så lite!

og apropo gode gjerninger. hele mitt liv har jeg vært i mot at noen i min nærmeste familie vil være donor når de blir borte! men i dag så jeg på programmet Livet på vent. og for et program. jeg er så fasinert. asså. de tok et hjerte fra en som var "død", kjørte det til oslo, og satte det inn i en annen mann! pga dette ble livet til denne mannen forlenget og han kan få et evig langt liv med sin familie. jeg ble så rørt, og så ble jeg så stolt av familiemedlemmene mine som velger  å være donor. nå skal jeg selv skaffe meg et donorkort!

så. denne fine dagen tar ikke slutt. jeg lagde tidenes torskemiddag i dag. med eggesmør (takk bestemor), gulrot/potetstappe og brokkoli. fyttikatta så sykt flink jeg er til å lage mat. cred!

i tillegg har jeg ikke sovet eller sløvet bort noe tid i dag! jeg har hatt spakveld :) deilig dusj, scrub fra topp til tå. deilig kokoskrem. lakking av negler og nydelig te! ahhh...for en dag. for en lykke! i dag legger jeg meg hvert fall med god samvittighet!
4 kommentarer

Wivian

09.feb.2011 kl.22:56

Så koselig dag du har hatt vennen :)! Liker tatto idéen din og elsker deg for alt det gode du tilfører andre mennesker :-*

Elin B. Strand

10.feb.2011 kl.21:17

Hei Caroline!

Jeg følger litt med på bloggen din (i det siste blir det mer og mer lesing av blogg. Du er på favorittlisten ;-))

Det er så koselig å lese det du skriver, fortsett med det! Du er en solstråle og gjør andre i virkelig godt humør!

Stor klem

caroline

10.feb.2011 kl.22:55

Wivian - du er elsker også ;)

Elin, så hyggelig at du leser bloggen min! det liker jeg :) og alltid hyggelig med kommentarer, så vet jeg hvert fall hvem noen av de som leser bloggen min er! hehe...

håper alt står bra til med deg - og at det ikke blir alt for lenge til vi sees igjen :)

Vinglis

11.feb.2011 kl.08:26

Tattoveringa passer deg perfekt! Du er jo godheten selv:) Sprekt å skaffe seg donorkort, har lurt på det selv :)

Skriv en ny kommentar

hits