Ny uke, nye muligheter:)

Da var en deilig og rolig helg over. det har vært etterlengtet. to avslappende dager, uten lesing og uten dårlig samvittighet! de siste dagene forrige uke gikk nemlig med til dårlig samvittighet og laaaaaaaaate morninger som ofte ikke startet før ett.... så... nå er det slutt på syvsovingen. denne uken starter nemlig seminarene opp igjen, jobbingen starter og håndballkamper skal spilles. torsdagkvled reiser jeg hosa hjem til Drammen igjen, med nattoget! så da blir det ikke noe syvsoving :)

helgen har som sagt vært behagelig. både fredag og lørdag hadde jeg finfint besøk, vi lagde deilig middag, snop, veldig god tvunderholdning, selvom min nye store love røyk ut fra korslaget, filmer og ikke minst Nintendo Wii. Dette er blitt en stor slager, hvert fall hos Siri. Hun har blitt en racer på boksing, og noen ganger har jeg vært redd for at tvn skulle gå med i spillets hete :)

i går var en dag for seg selv. jeg var nervøs fra jeg stod opp. for å få tiden til å gå frem til den store kampen, prøvde jeg litt ulike aktiviteter. litt ryddings, baking av lavkarbo brød og gåtur rundt nordnes!Det var lite som hjalp, så når jeg så Torres i blå drakt i spillergangen, hilsende på gamle lagkamerater, da vokste klumpen i magen opp til halsen... eneste han ikke hilste på var de ekte merseyside gutta - Carra og Gerrard... det var også kalde håndtrykk fra dem ute på banen, og Agger ønsket han lykke til videre med en markert albue! heldigvis satt han seg etter 66 min, Meierless scora, vi slo Chelsea, så endte alt bra til slutt :)

Nå er det bare noen timer til denne lange dagen starter, skole fra 14 til 20, og håndballkamp fra 2030 - så jeg får samle det jeg finner av krefter, og mat i kjøleskapet, og sette kursen ned mot skolen! Ha en deilig dag dere, vær snille mot hverandre og gi et smil :)

Én kommentar

07.feb.2011 kl.18:07

Hoho.... Vet hvertfall at rød nr 8 er WAY BETTER enn blå nr 8! Og det gjelder nok nr 9 også, haha...!

Skriv en ny kommentar

hits