Litt torsdagsdrømming...

Det fortsetter å regne her hos meg. jeg må visst bare innfinne meg i det. selvom jeg ikke vil. i natt våknet jeg, møkksur, fordi det regna. og det bråker sånn. ikke et sted i denne leiligheten kan jeg gå å få fred fra trippingen på vinduene. makan. så når jeg våknet klokka syv, for å gå på skolen, da hadde det stoppa å bråke. da dro jeg dyna over hodet og la meg til å sove litt til jeg. fordi det var så deilig! men jeg har vært flink. selvom selvdisiplin og motivasjon ikke er to ting jeg har mye av om dagen, så har jeg fått gjort en del fornuftig. jeg har begynt å lese pensum...not bad til meg å være! jeg har også begynt å forville meg ned på treninga igjen, men det er jo det dummeste jeg har gjort. memo til meg selv: ALDRI, og da mener jeg aldri, dra ned dit mellom fire og åtte. å stå 15 min i kø for å komme til på tredemølla er ikke motiverende! så. takk gud for nintendo wii fit plus sier jeg bare. der har jeg verdens kjekkeste mannlige trener, som er like glad for å se meg hver dag, og skryter like mye av alle "posene" mine i yoga, pluss at jeg våkner om drit stiv i armer og ben dagen derpå. så. det er nok min nye hverdag! i tillegg har jeg vært huslig. lagd gode og sunne middager hele uka. og vaska tøy. det er ikke gøy. men med en radio på badet går alt så mye lettere. hvert fall med Katy Perry på høytaleren når jeg henger opp tøyet, da går jo alt som en lek. alle som har sett meg danse til Firework vet at det ligner svært mye på bevegelsene man gjør når man henger opp tøy;)
så ja. sånn går no dagan. og når jeg ikke har selvdisiplin til å lese mer enn to sider om gangen, så blir det mye surfing på nettet, prating på face, og drømming. jeg drømmer om sola. brune kropper. (både min egen og en eller annen mannlig kropp ville vært fint). varme sommerdager med øl og grill. så da satt jeg sammen et bilderas fra de siste sommerene, noe som fikk frem gode og varme minner. makan som jeg gleder meg til våren og sola og sommern!


men jeg drømmer ikke bare om sommer. etter jula har det blitt lite med cash, og pga dumme skoletider blir det lite jobbing, aka lite penger. så jeg drømmer meg bort på nettshoppingen. og det har resultert i disse klærne som jeg så sårt ønsker meg :)
white basic

og sånn btw. hvis dere ikke hører mer fra meg, så er det bare det at jeg har blåst vekk. det er nemlig storm (nesten) utenfor dørene her. og jeg er redd for å blåse vekk. i mellom tiden skal jeg legge meg langt under dyna, lukke øynene og ønske meg denne mannen!

Én kommentar

Monicha

04.feb.2011 kl.10:11

Ååå... kjenner jeg ønsker meg sommer jeg også!! fiine sommerbilder! stoor godmorgen klem

Skriv en ny kommentar

hits