Torres, Torres...

så skjedde det utenkelige. noe som knuste mitt hjerte. og veldig mange andres fotballhjerter. våres spanske lad forlot oss. siden sommeren 2007 har han vært alles yndling, og han kom fort inn i varmen da han snakket så varmt og godt om LFC. selv har jeg elsker Fernando fra dag en. i starten klagde han aldri, han bare scorte, smilte og gjorde det han kunne for klubben. han var en motivert spanjol som blødde og stod på for drakta. alltid har jeg hatt nummer 9 på drakta mi, eller før 2007 hadde jeg nr 10. men også Owen har skuffa og ble byttet ut - og da kom Torres. Vi sang så stolt sangen hans - i motgang og medgang: "his armband proved he was a red, Torres, Torres". kanskje han ikke var så rød likevel. kanskje han ikke hadde det hjerte vi alle håpet på og ønsket. eller kanskje er han fortsatt bare en unggutt, med en drøm, et ønske om å vinne og oppnå noe. det er ikke akkurat noe man kan få i Liverpool på nåværende tidspunkt. men jeg tenker, hvorfor ikke være litt utholdene? jeg tror vi går kjempespennende tider i møte. med nytt blod i toppen og nede på banen så kan vi hevde oss igjen. vi kan bygge oss opp til der vi en gang var. men. det er vel kanskje der det er forskjell på oss supportere og spillere. vi er der i tykt og tynt, vi har et hjerte som alltid vil banke for klubben i motgang og medgang... mens spillerne, innerst inne, unggutter med en drøm om å vinne!

det er ikke langt mellom himmel og helvete, og vi var på besøk i helvete for noen dager siden. jeg velger å se fremover, å fokusere på at ingen spiller eller trener er, eller vil noen gang bli, større en klubben! med denne tankegangen tror jeg vi ser himmelen snart igjen:)

men så er det denne kampen på søndag. det går rykter om både det ene og det andre. men det sier jeg. ser jeg Fernando i blå drakt, og hvis han i tillegg er med på å senke gamleklubben, da mister jeg all respekt. da velger jeg å tro han er en falsk dritt fra Sunny Spain som fra da bare vil være luft for meg. men det vil være vanskelig. en annen liverpool supporter har skrevet så bra på sin blogg, så jeg velger å sitere han

"Som du kanskje kan se av artikkelbildet så sliter jeg bigtime med hele opplegget her, jeg hater han som pesten siden han dro til en (ny) rival samtidig så sliter jeg like bigtime med og hate han, for han har gitt meg noen fotballopplevelser som jeg aldri kommer til å glemme."

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits