BIRTHDAYGIRL

hvor herlig er det ikke å få masse oppmerksomhet, gode ord, klemmer og feire med god samvittighet! jeg elsker det hvert fall :) og denne helgen som ligger bak oss nå, har vært perfekt, fra ende til annen. og hvis du vil finne ut hva jeg ser på som en perfekt helg, så leser du videre :)

fredagen startet med frokostfat som mams hadde laget kvelden før, og deilig kjøpekake fra frysern på Rimi:) mamma er ikke så glad i å stå opp tidlig, så hun hadde fikset alt dette kvelden før - veldig hyggelig! så gikk det videre til siste innspurt av forberedelser til glamparty på lørdag. Anine stilte seg til disposisjon, og vi fartet rundt hit og dit. Duker, lys, ballonger, anlegg og diverse ble handlet inn. Kvelden ble utrolig hyggelig! Mamma, tante og jeg dro først på Raske Menn, og jeg tar av meg hatten for disse gutta asså:) de er så morsome, kreative og ikke minst dyktige! klar over hvor flinke de er tilå synge eller? til og med mamma lo! og jeg så en tiss! hehe...

etter denne humorkvelden fortsatte vi på Pavarotti og Felix, hvor vi ble møtt med champagne, deilig mat og glimrende service! til og med is, varm bjørnebær og bursdagslys!!!! :) dete hele ble avsluttet på Z, hvor Eirik holdt meg med godt selskap!

Lørdagen gikk det i ett fra morgen og til bursdagstart! Bestemor, Tante Nina og Tante Kari hjalp meg med å pynte, mens mamma hjalp til med maten før gjestene kom. Hele kvelden var fantastisk! God stemning fra begynnelse til slutt, veldig fine gaver, utrolig mye flotte mennesker og en kjempeoverraskelse fra Olsen:) Sondre og Niklas kom for å spille noen sanger og Anine holdt en kjempe flott tale - Tusen takk :) jeg har vanskelig for å beskrive ting med ord om dagen, så nok en gang tyr jeg til bilder:)
endelig er jeg på plass i Bergen, og nå blir jeg her en stund! eneste som bekymrer meg litt er vinden og regnet - liker ikke det helt... likevel, det er godt å være tilbake :)

2 kommentarer

Gry

31.jan.2011 kl.20:39

Ser ut som du har hatt en fantastisk bursdagsfeiring! Flotte gaver har du fått også! :) Raske menn har jammen meg jeg lyst til å dra og se på også.. :)

Linn "ryddejenta" Therese.

02.feb.2011 kl.12:16

Tusen takk for herlig kveld snuppa. Synd det ikke ble noen hilsen fra Kriss Og Krass. : ) He he.

Digger forresten bildet til Arne :)

Skriv en ny kommentar

hits