Starten på det nye året...

jeg har vært dårlig på å oppdatere dere på starten av 2011 - i know... men får prøve på nytt igjen nå da :) året startet jo så bra i Liverpool, fortsatt ingen bilder derfra :( og dette er noe av grunnen til at jeg ikke har giddi å blogge, fordi kameraet mitt nekter å gi bildene til pcn!!!! og en blogg uten bilder er litt boooooring... men etter liverpoolturen ble det litt kos hjemme med familien, før Charlotte, Christine og jeg tok en aldri så liten tur på hytta. Det ble en kanon helg med pølser på bål, peiskos og rødvin, boblis og champagne og nach med baffe :) jentene og jeg storkosa oss, og de fleste bildene egner seg overhodet ikke på trykk, men noen noen av de har jeg samla her :)


så gikk turen tilbake til Bergen, og det var deilig å komme på plass igjen. bortsett fra rottene i kjellern :( veldig hyggelig å se igjen alle sammen, og starte på et nytt og spennende halvår med psykologi. I tillegg hadde jeg tidenes bursdagsfeiring med masse gode venner forrige lørdag. det ble mye moro, supre gaver og nydelig frokost dagen derpå:)


så kom jeg hjem igjen. vi skulle ta et siste farvel med bestefar - tidenes beste mann. han sovnet inn 15 januar. heldigvis hadde vi alle fått vært på sykehuset og jeg husker godt siste gang jeg så han. Det var ikke mye han klarte å si når han lå i senga, men han nikket og vi hadde god øyekontakt. og bestefar har alltid vært veldig bekymra når jeg skal ut på langtur med bilen, hehe...og sist gang jeg så han skulle jeg kjøre over fjellet til bergen, og jeg fik heldigvis roet han med at fettern skulle kjøre meg over :) da jeg skulle gå fra sykehuset den dagen, skjønte jeg at det var det siste jeg fikk se av han... jeg ga han en klem, og bestefar hvisket God tur i øret mitt :) det var en fantastisk søt kommentar synes jeg, og det kommer jeg aldri til å glemme! Bestefar vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, han var alltid så snill og omtenksom. og som presten sa, så var han alltid en JA-mann. det vil være rart å fortsette hverdagen nå uten å kunne ta opp telefonen å ringe bestefar, eller besøke han. men jeg vet han har det glimrende nå - og jeg vet han alltid vil være med oss:) den dagen han ble begravet var første dagen på halvannen uke at jeg så sola, og den varma så ekstra godt den dagen. det er sjelden sola er god og varm i januar, men denne dagen varmet solstrålene oss, akkurat slik bestefar pleide!


og som jeg har sagt før, så tror jeg Gud er rimelig fornøyd med å få en så bra mann opp til seg, selvom jeg veldig gjerne skulle hatt han her på jorda litt lengre...

men livet går videre, og det vet jeg at bestefar hadde sagt også... og i morra er jo jeg BIRTHDAYGIRL!!! jeg blir voksen, og i følge simon kan jeg nå kalles en cougar! Takk for det :) blir feiring til helga, så jeg får komme tilbake da, med bilder, oppdateringer, sladder og mye annet moro :)

XoXo (btw, apropo xoxo, nye episoder er ute!!! wohoooo :) )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits