Soulmates <3

Jeg har nok en gang hatt besøk. denne gangen av de fine jentene i akelandslaget:) Linn var selvfølgelig savnet, men hun hadde en veldig god unnskyldning. Liverpool er nok hakket bedre enn Bergen ja! hehe... men helgen har innehold akkurat det en jentehelg skal inneholde! vi har kost oss med masse god mat, lunsjing på byen, vin og ost, tusenvis av sex og singelliv episoder, shopping, champagne, baking, sminkevors og masse masse kos!

for å løse soveproblemene samlet vi alle fem på det store soverommet, og brukte det lille til garderobe - og det fungerte bra asså:)

vanskelig å sette ord på en slik helg, og bilder sier ofte mer enn ord... så lar bildene tale for seg, og om jeg ikke tar helt feil vil helt sikkert Wivs blogge litt om denne helgen også <3

"Maybe we can be each others soulmates - and then we could let men jsut be these nice guys we can have fun with!"

Festklare jenter, med nye kjoler og sminke og krøller og alt som hører til en jentekveld!

Her er gjengen på god vei over fjellet, og snart nærmer det seg Bergen... spente jenter både på toget og i Haugeveien!

Fridays, stamspisestedet når det gjelder lunsjen hvertfall...alltid god mat og sjarmerende servitører... The forbidden fruit is the sweetest :)

Noen fikk maten en liten stund før andre, og når vi er så sulten så var det nesten så vi fikk løs på innvetaret:)

shopping, sigthseeing og photosession på Torgallmenningen...

Flere feststemte mennesker... Veslefettern til Oddensøstrene tok også turen innom - tror det var festlig å være eneste gutt på et skikkelig jentevors... overraskelse!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits