Fotball er lang mer alvorlig enn som så...

Det hjelper ikke å ha en stor flott stadio og ingen lag, ingen spillere. Hva gjør man da Everton ikke lenger ville betale for å leie Anfield? Man må finne et lag som kan bli bedre enn Everton og på slutten av 1800 tallet tok den daværende eieren av Anfield like så godt turen over til Skottland, og henta noen barske og erfarne skotske fotballspillere, og så i 1892 hadde vi jaggu meg fått fotballklubben Liverpool FC. etter den gang har det vært oppturer og nedturer. den største nedturen var da vi rykka ned og lå og vaka i andre divisjon. så kom legenden på banen.

 Bill Shankley. han hadde en filosofi, en tanke og et brennende ønske som ingen før hadde sett liknende av på Anfield. Spilte du for Liverpool var det var ikke lengre din kropp og ditt kne, det var i Liverpools eie. de var en enhet, en gruppe som ingen kunne splitte. noen år etter hans ankomst, i 64 skjedde det noe fantastisk. Min kjære pappa ble født, OG Liverpool vant sitt første seriegull siden 47! Shankly ble en helt og seiersrekka kunne starte.

også denne sesongen har vi hatt nedturer og oppturer. likevel er jeg stolt over å si at en stor del av mitt pumpende hjerte tilhører Liverpool FC. Det er en klubb som engasjerer meg, som rører ved meg, og den har noe ingen andre klubber har. vi har en historie som har gjort klubben, spillere og fans mer samla. jeg er stolt av å være rød, uansett plassering!

"Mange mener fotball handler om liv og død. Den holdningen skuffer meg. Fotball er jo langt mer alvorlig enn som så!" Bill Shankly

Én kommentar

Så fin blogg du har! :)

BLir veldig glad om du besøker min<3

Skriv en ny kommentar

hits